Quin mal partit del Barça, quin patiment i quina èpica. Remuntada a Eivissa en l'últim minut després d'un partit lamentable. Un doblet d'Antoine Griezmann ha esguerrat la festa de l'Eivissa i porta els blaugrana als vuitens de final de la Copa del Rei (1-2).

Principi de ridícul

Potser jugar contra un equip d'inferior categoria no motiva als millors futbolistes però no ser competitius és un problema que no té res a veure amb la qualitat. I al Barça li ha passat això mateix a Eivissa. Només sortir amb Lenglet com a únic central pur i un mig del camp ple amb Sergi Roberto, Rakitic, De Jong i Riqui Puig, ha desestabilitzat els blaugrana.

sergi roberto barça efe

El segon dia de Quique Setién a la banqueta del Barça ha estat un desgavell. Un dibuix de 3-4-3, que ha donat molta possessió però molta fragilitat defensiva. En atac, Griezmann, Ansu Fati i Carles Pérez han passat totalment desapercebuts. Ni un xut a porteria en la primera part.

Però qui sí ha fet gaudir de veritat el públic és l'Eivissa. Tot just al minut 9 Javi Pérez s'ha avançat a un despistat Riqui Puig i des del punt de penal ha fet el primer gol. Una alegria que ha fet esclatar l'afició local i que podria haver estat més després d'un gol anul·lat al minut 17 i un pal al 39. El Barça s'ha salvat després d'un primer temps ridícul.

griezmann barça eivissa efe

Griezmann arregla l'eliminatòria

I és veritat que amb Setién la possessió i la pilota és totalment del Barça, però faltant futbolistes decisius com Messi i Luis Suárez, les ocasions són escasses. El primer xut a porteria ha arribat al minut 68, de Rakitic, i molt innocent.

Però ha estat l'avantsala del gol de l'empat del Barça. En la primera jugada de mèrit, al minut 73, De Jong ha filtrat una pilota a l'àrea i Griezmann ha definit a la perfecció davant del porter de l'Eivissa. Ha estat un alleujament per a la banqueta del Barça i per als culers, que ja gairebé donaven per feta l'eliminació copera.

Griezmann Eivissa Barça EFE

I de la festa de l'Eivissa s'ha passat a la realitat. Griezmann una altra vegada, en el minut 94, ha fet el segon i definitiu gol. Remuntada in extremis i passant als vuitens de final patint després d'un lamentable partit.