Dia de prèvia a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Aquest divendres, Quique Setién ha atès els mitjans abans del duel que el Barça disputarà aquest dissabte contra el Valladolid al José Zorilla. El fet que el conjunt culer tingui poques possibilitats a la Lliga, però, ha provocat que tots els focus se centressin en la Champions. L'equip culer ja sap que el camí fins a la final de Lisboa serà especialment dur, però el tècnic càntabre no vol ni sentir-ne a parlar.

"És important que ens centrem en el partit contra el Nàpols. Ja sabem que jugarem a casa, és just. Saber quins seran els nostres possibles rivals està bé, però ens hem de centrar en el partit del Valladolid. Quan arribi el moment ho analitzarem", ha afirmat. Setién, però, no creu que el Barça tingui menys possibilitats d'endur-se la competició. "No em plantejo les coses així, intentarem estar a l'alçada", ha afegit.

Un dels inconvenients en clau culer a l'hora d'afrontar la represa de la Champions, programada pel 7 i 8 d'agost, és que la Lliga s'acaba el dia 19 de juliol. O dit d'una altra manera, a diferència del Nàpols, el Barça es passarà gairebé un mes sense competir abans del duel. " Tenim clar que donarem uns dies de vacances, però pretenem jugar algun partit amistós. Serà difícil trobar un equip competitiu que ens pugui oferir el que nosaltres volem. Jugarem entre nosaltres o potser buscarem un equip que cobreixi les nostres necessitats", ha revelat Setién.

Messi falta Barca Valladolid EFE

Messi, en una imatge del partit entre Barça i Valladolid de la primera volta / EFE

La prioritat, el Valladolid

En qualsevol cas, ara per ara Setién se centra en el partit contra el Valladolid. "No està del tot salvat i voldrà aconseguir la permanència en aquest partit. Hem de guanyar sí o sí, l'exigència és màxima", ha assegurat el càntabre.

Guanyar és l'única fórmula per seguir competint la Lliga al Reial Madrid, que ara només és a un punt. Aquest divendres els blancs reben l'Alabès al Di Stéfano i els culers somien en un miracle amb accent basc. "Al món del futbol pot passar de tot, no tenim altre remei que esperar", ha sentenciat.