La UEFA ha confirmat aquest dijous que els partits que queden per jugar-se dels vuitens de final de la Champions League, entre els quals el Barça-Nàpols, es disputaran als estadis dels equips locals i no en camp neutral tal com s'havia especulat. Així, el Camp Nou acollirà la tornada de l'eliminatòria de vuitens entre catalans i italians. A San Paolo, el resultat va ser d'1-1.

El Comitè Executiu de la UEFA ha adoptat aquest dijous la decisió i ha considerat "prudent" que els partits es juguin a porta tancada "veient la situació actual i fins a nou avís", segons ha informat en un comunicat.

Per prendre la mesura, l'ens ha valorat que "tots els clubs que han de jugar a casa el partit de tornada dels vuitens estan jugant actualment els partits restants de les seves lligues nacionals als seus respectius estadis i que es possible viatjar sense restriccions pels equips visitants".

griezmann gol napols barca EFE

Griezmann va marcar a San Paolo contra el Nàpols / EFE

Les eliminatòries de tornada de vuitens que es jugaran al camp del conjunt local són el Barça-Nàpols (1-1), el Manchester City-Reial Madrid (2-1), el Bayern de Munic-Chelsea (3-0) i el Juventus-Lió (0-1).

Cal recordar que a partir dels quarts de final la competició es disputarà a partit únic en una única ciutat, Lisboa, que acollirà els partits en format Final Four als estadis de Da Luz i José Alvalade.

L'Europa League, a Alemanya

D'altra banda, la UEFA també ha confirmat que les eliminatòries de vuitens de l'Europa League, entre les quals destaquen l'Inter de Milà-Getafe i el Sevilla-Roma, es jugaran a partit únic a Alemanya.