Emili Rousaud s'ha convertit en el protagonista indiscutible de l'actualitat blaugrana. Després de criticar Josep Maria Bartomeu i revelar que el contracte d'I3 Ventures es va fraccionar per evitar els controls interns de l'entitat, aquest divendres l'exvicepresident institucional del Barça ha afirmat que un membre del club "ha posat la mà a la caixa" per enriquir-se fraudulentament.

L'exdirectiu, qui aquest dijous va presentar la seva dimissió juntament amb Enrique Tombas, Silvio Elías, Josep Pont, Maria Teixidor Jordi Calsamiglia, ja no es posa filtres i està disposat a parlar de tot, també de les eleccions a la presidència del Barça que tindran lloc el 2021.

Bartomeu pancarta dimissió EFE

EFE

Rousaud era el directiu més ben situat per exercir de candidat continuista als comicis, però la seva dimissió, com és lògic, ha canviat l'escenari per complet. En una entrevista a SER Catalunya, però, ja ha deixat caure que podria presentar-se amb la seva pròpia candidatura. "Em faria molta il·lusió ser president del Barça", ha dit.

L'exvicepresident, poques hores després d'abandonar la junta, ha deixat clar que, després de la crisi viscuda, una proposta continuista no tindria sentit. "Els membres de la junta són persones honorables i posaria la mà al foc per tots, però una junta continuista té raó de ser quan es compleixen dos factors: resultats esportius positius i bona gestió econòmica. Abans de les eleccions el soci valorarà. Penso que un candidat continuista no tindria cap sentit", ha sentenciat. Comença la cursa electoral per presidir el Barça.