El Reial Madrid no ha fallat a la Lliga. Els blancs han guanyat l'Alabès amb els gols de Benzema, Vinícius i Mariano (3-0) en un partit que no han pogut sentenciar fins als minuts finals. Amb aquesta victòria, els de Solari retallen diferències amb el líder, el Barça, a 8 punts, i amb el segon, l'Atlètic, a 2 punts.

El Madrid tenia tota la pressió i estava pràcticament obligat a guanyar davant de l’Alabès després de saber que el Barça i l’Atlètic s’havien deixat punts en els seus partits corresponents. Els blaugrana van aconseguir un empat contra el València gràcies un doblet de Messi​ i els del Simeone han rebut de la seva pròpia medicina en perdre per 1-0 amb un gol de penal de Canales.

El Madrid ha sortit a mossegar

Els blancs sabien que no podien fallar i han sortit al terreny de joc a mossegar. Han posat la intensitat necessària per deixar el matx encarrilat des del primer minut, però s’han trobat amb un mur basc. L’Alabès es protegia de les envestides dels de Solari com podia i els madrilenys han començat a idear per on hi havia alguna feblesa de la qual es poguessin aprofitar.

Benzema Burgui Madrid Alabes EFE

Anaven passant els minuts i el Madrid se sentia cada vegada més còmode sobre la gespa del Bernabéu. En el primer partit oficial en el qual s’ha estrenat el trident de Benzema, Bale i Vinícius hi havia més expectació del que ha estat. El francès continua sent el far en què s’emmiralla l’equip en atac, el brasiler té detalls de qualitat i el gal·lès s’està adaptant després de la seva lesió.

Era qüestió de temps que el gol dels de Solari arribés després d'enèsimes arribades a l’àrea de Pacheco. I el Madrid ha acabat trobant l’espai. Després d’una jugada per la banda esquerra, centrada de Reguilón i Benzema, que segueix en un estat de forma espectacular, no ha fallat davant la porteria.

Sentència Vinícius

L’Alabès no s’ha empetitit en cap moment del matx. Els d’Abelardo han fet valer la seva gran temporada i estaven resistint davant els blancs. En la segona part, s’han igualat les forces. Els bascos han tingut ocasions per perforar la porteria de Courtois i els madrilenys han tingut oportunitats per ampliar el marcador.

Vinicius Madrid Alabes EFE

El control era dels de Solari i després de múltiples atacs, el Madrid ha sentenciat. Vinícius ha marcat a plaer el segon i ha deixat clar que els tres punts es quedaven al Bernabéu. A més, Mariano s'ha volgut afegir a la festa golejadora amb un golàs de cap. Amb aquesta victòria els blancs agafen confiança en la Lliga després de retallar punts amb els seus principals competidors i encaren el Clàssic d’aquest dimecres amb els ànims pels núvols.