Segona jornada dels quarts de final del Mundial de Qatar, amb ració doble de partits que formaran la segona i última semifinal. Per una banda, el botxí de la selecció espanyola, el Marroc, intentarà donar una altra sorpresa contra la selecció de Portugal, amb el dubte de si jugarà o no Cristiano Ronaldo, castigat en el partit anterior on, a més, el seu substitut Gonçalo Ramos va marcar tres gols. D'altra banda, tancaran la ronda dels quarts dues seleccions europees: Anglaterra i França.

Horari i on veure els partits del Mundial 2022 (10 de desembre)

Preneu nota de l'horari dels partits del Mundial 2022: A partir de les 16.00h, la pilota rodarà a l'estadi Al Thumama de Doha per dirimir qui accedeix a les semifinals: el Marroc o Portugal. Els africans ja han fet història passant per primera vegada als quarts de final, i tenen l'oportunitat per seguir escrivint pàgines daurades del futbol del seu país. Al davant, una selecció que ve de golejar Suïssa (6-1) en un partit amb Cristiano Ronaldo com a suplent.

Les llàgrimes de Neymar, Livakovic i l'exhibició de Messi, els 'must' del Mundial del 9 de desembre

Després, a partir de les 20.00h tancaran la jornada Anglaterra i França. Els Three Lions amb joves de molt nivell com Jude Bellingham, Phil Foden o Bukayo Saka i d'altres amb més experiència com Harry Kane o Kyle Walker, intentaran frenar una selecció francesa que compta amb el millor jugador del que portem del Mundial: Kylian Mbappé.

On podeu veure els partits? Recordeu que els podreu seguir per Movistar i per Gol Mundial.

Horaris i on veure tots els partits del Mundial de Qatar 2022 (a Espanya)
 

Partits del 10 de desembre al Mundial de Qatar 2022

Quarts Marroc-Portugal 16.00h
Quarts Anglaterra-França 20.00h