El Paris Saint-Germain està sent un dels grans animadors d'aquest mercat de fitxatges. Des de l'arribada de Luis Enrique, el rumb de l'equip ha fet un gir de 180 graus. Nasser Al-Khelaïfi ja no vol un equip ple d'estrelles, sinó que prefereix optar per un projecte fonamentat al voltant d'un entrenador que pugui treure el màxim rendiment possible als seus jugadors. Per aquesta raó, Lucho i Al-Khelaïfi estan prenent decisions importants, tant en l'apartat d'entrades com en el de sortides.

Neymar, Verratti i Mbappé, al mercat

De fet, la reconstrucció del Paris Sain-Germain està sent tan gran que les quatre estrelles que van conviure juntes l'any passat - Messi, Neymar, Mbappé i Verratti - podrien abandonar el club aquest mateix estiu. De moment, tanmateix, l'únic que ho ha fet ha estat Messi, que va decidir no renovar la seva vinculació contractual amb el PSG, que acabava el passat 30 de juny. Els altres tres futbolistes són a la rampa de sortida, però cap d'ells no ha trobat encara l'acord perfecte que li permeti sortir de París.

Mbappe Neymar PSG EFE
Mbappé i Neymar celebrant un gol amb el PSG / Foto: EFE

Davant d'aquest context, el Paris Saint-Germain, que ja ha decidit no convocar-los per al primer partit de Ligue 1 que disputaran davant del Lorient, vol agilitar la marxa de les seves tres estrelles per centrar-se a donar confiança als nouvinguts, com Ousmane Dembélé, Gonçalo Ramos o Lucas Hernández. I d'aquests tres jugadors, els que tenen un futur més definit són Neymar i Mbappé. Perquè mentre que tot fa indicar que el brasiler sortirà a través d'una rescissió de contracte, Mbappé haurà de decidir si fer un esforç per marxar al Reial Madrid o si quedar-se a París un any més amb el risc d'estar a la grada tot l'any.

L'Atlètic de Madrid s'interessa en Marco Verratti

D'altra banda, qui té el futur més obert és Marco Verratti. Fa unes setmanes, el reconegut periodista Fabrizio Romano va informar que el migcampista italià tenia un acord amb l'Al-Hilal de l'Aràbia Saudita. Tanmateix, els dies han passat i el traspàs entre el PSG i el conjunt saudita no s'ha produït, ja que l'equip parisenc demanava més de 30 milions d'euros, la xifra inicial que va posar a sobre de la taula el club de la Primera Divisió Saudita. Així doncs, el futur del futbolista nascut a Pescara continua sent una incògnita i ja han aparegut altres alternatives.

Marco Verratti durant un partit del PSG contra el Bayern de Munic / Foto: Europa Press
Marco Verratti, durant un partit del PSG contra el Bayern de Munic / Foto: Europa Press

Una d'elles, la de l'Atlètic de Madrid, club que durant els primers dies de mercat de fitxatges ja va mostrar interès en Marco Verratti. El Cholo Simeone necessita un migcampista amb urgència i el futbolista del Paris Saint-Germain seria una solució ideal. A més, el PSG estaria disposat a negociar pel seu número '6' després de comunicar-li que no comptava amb ell. Per tots aquests motius, no és forassenyat pensar que Verratti acabi apropant postures amb el conjunt matalasser en les setmanes vinents.