Marc Márquez recuperarà la seva condició de gran campió la propera temporada. Ja s'ha conegut el fitxatge del pilot català per l'equip Ducati oficial, però això no serà tot, ja que aquesta incorporació del pilot català comportarà moltes altres coses. I aquest fitxatge estrella de la fàbrica italiana també ha generat encara més odi des d'Itàlia contra Marc Márquez.

Marc Márquez torna a lluir

És una realitat que el millor Marc Márquez ha tornat. Va deixar Honda per tornar a guanyar i la seva primera etapa a l'equip Gresini Racing està sent molt bona. De menys a més i ja sent un habitual dels podis. Ara només li queda fer un pas més per assegurar-se una nova victòria i aspirar a tot aquesta temporada.

Com que ja està en plena lluita per guanyar el Mundial de MotoGP, ja ningú descarta que sigui un candidat per acabar aixecant el trofeu de campió. I el que queda clar és que Marc Márquez ha tornat per tornar a guanyar. I això és el que necessita el pilot de Cervera per gaudir novament sobre la moto.

Marc Márquez / Foto: EFE
Marc Márquez celebrant un podi / Foto: EFE

Marc Márquez, més odiat a Itàlia

Però és que aquest fitxatge és il·lusionant a nivell esportiu i que també genera odi a nivell d'afició. Sobretot ha fet molt mal a Itàlia per la gran rivalitat entre Valentino Rossi, l'heroi italià, i Marc Márquez. Ara el pilot català correrà pel millor equip italià i al costat de Pecco Bagnaia, un dels pilots propers a Rossi i el nou heroi del país.

Davide Tardozzi, el gerent de l'equip Ducati oficial, ha parlat a Cycleworld.com sobre el fitxatge de Marc Márquez, i també ha reconegut aquesta animadversió pel pilot català des d'Itàlia: "Hi ha els qui l'estimen molt i els que l'odien molt". I també ha reconegut que "tot i que Pecco és un pilot del VR46, és un campió en si mateix. La nostra prioritat és mantenir l'harmonia entre ells".

Davide Tardozzi durante el Gran Premio de Qatar / Foto: Europa Press
Davide Tardozzi, en una imatge d'arxiu / Foto: Europa Press

Òbviament des de Ducati no volen encendre res i per això Tardozzi reitera que "espero que el pilot que arribi mantingui l'harmonia a l'equip". També reconeix que "lamentem molt perdre Martín i Enea, dos pilots forts en què creiem molt. Ens encantaria tenir-los al nostre equip, però al final vam haver de prendre una decisió".

"No pensem que el Marc ens pugui crear problemes. Crec que som capaços de manejar dos campions", afirma el gerent de l'equip Ducati oficial. I tot i que donen la total confiança a Bagnaia, ja veuen que tot és positiu. Sobretot serà important a nivell esportiu, ja que Marc Márquez comença a ajudar Ducati de cara al futur amb les seves observacions.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!