El passat dissabte de matinada Leo Messi es va tornar a abraonar contra els àrbitres i la Conmebol, acusant-los de corrupció, després del final de l'Argentina a la Copa Amèrica. El líder argentí va carregar contra la competició i també sobre la preparació que hi havia perquè el Brasil fos campió.

I així ha estat. Brasil ha estat campió de la Copa Amèrica després de superar a la final al Perú, i l'Argentina, amb Messi rigorosament expulsat, va acabar tercer però es va negar a recollir la medalla de bronze amb els seus companys. Després de la ferotge crítica de Messi cap a la competició, la Conmebol i la conxorxa per afavorir el Brasil, hi ha hagut resposta.

Els futbolistes brasilers, amb l'adrenalina d'haver guanyat el trofeu corrent per les venes, han respost amb contundència a Messi. Dani Alves, excompany seu al Barça, ha assegurat que no estava d'acord amb Messi.

Brasil Copa Amèrica 2019 EFE

EFE

El madridista Casemiro ha estat més subtil i s'ha dirigit a Messi dient-li que "els que tenen boca parlen el que volen". Més directes han estat els jugadors del PSG Marquinhos, que ha dit que "és frustrant que ho digui un jugador de la seva qualitat", i Thiago Silva, recordant l'arbitratge d'Aytekin al 6-1 del Barça al PSG assegurant que en aquella ocasió sí va ser una "actuació ridícula".