El pivot català Marc Gasol ha assegurat aquest diumenge que, d'aquí a uns anys, li agradaria retirar-se al Bàsquet Girona. Ho ha fet a través del perfil d'Instagram del club gironí, en el qual ha concedit una entrevista als usuaris d'aquesta xarxa social. "Girona és molt especial per mi. Sempre he tingut un vincle molt fort amb la ciutat i recordo amb molt d'afecte la meva època aquí. Va ser increïble, un somni. Em faria molta il·lusió tornar a jugar a Fontajau", ha afegit el jugador dels Toronto Raptors, qui va vestir la samarreta de l'Akasvayu entre els anys 2006 i 2008.

Confinat a Toronto per tal d'esquivar el coronavirus, Gasol ha afirmat que "cal tenir paciència, prendre precaucions i ser el més estrictes possible". "Tots trobem a faltar a l'esport", ha afegit el jugador barceloní, vigent campió de l'NBA amb els Raptors canadencs.

Marc Gasol wikipedia

"Espero que la crisi actual no faci desaparèixer gaires clubs, ni de bàsquet ni de la resta d'esports. Aquí, a Toronto, cada vegada hi ha menys gent als carrers. Quan es va aturar l'NBA, molta gent de Canadà i dels Estats Units va entendre que es tractava d'un problema seriós", ha afegit Gasol.

Un dels usuaris li ha preguntat quins són els jugadors que més l'han marcat i la seva resposta ha estat contundent: el seu germà Pau i Joan Carles Navarro. 

Pel que fa als Jocs Olímpics de Tòquio, que finalment es disputaran l'any 2021, Gasol, qui podria disputar-los amb Espanya, ha afirmat que manté la seva il·lusió intacta. "Són una experiència única, és quelcom molt bonic de viure", ha dit. Si hi arriba, els afrontarà amb 36 anys.  ​