El primer split de la Kings League ja és història. I mai millor dit, perquè la competició de Gerard Piqué ha estat capaç de trencar tots els rècords d'audiència i d'omplir un Camp Nou en una apoteòsica Final Four que ha acabat amb El Barrio com a campió. Tot això, a més de ser un èxit absolut, ha estat la clara confirmació que, tal com va afirmar el mateix Gerard Piqué després de la final, això només acaba de començar. 

Perquè l'univers de la Kings League seguirà molt viu durant les pròximes setmanes, quan a través d'un mercat de fitxatges que promet ser vibrant i revolucionari, els 12 equips definiran els seus equips per al segon split, que començarà el primer cap de setmana de maig, quan se celebrarà (un dia abans, el dissabte) també la primera jornada la Queens League. 

El Barrio Aniquiladores Camp Nou / Foto: Kings League
El Barrio i Aniquiladores durant la final del Camp Nou / Foto: Kings League

El Rayo de Barcelona protagonitza el primer gran moviment

Aquest mercat de fitxatges començarà la setmana vinent, quan els equips hauran definit ja les clàusules que tindran els seus futbolistes. Però hi ha equips que ja han pres decisions abans. Ha estat el cas del Rayo de Barcelona, l'equip de Spursito, que no va poder classificar-se per al play-off en quedar fora dels vuit primers classificats de la fase regular.

I concretament, el canvi l'ha executat a les banquetes. La d'entrenador és la posició més volàtil del món del futbol i a la Kings League no ha estat excepció. JuanluDBZ, amic d'Spursito i streamer, deixarà de ser el tècnic del Rayo de Barcelona i assumirà les tasques de director esportiu. Spursito, en el darrer After Kings d'aquesta temporada, ha anunciat que en els pròxims dies es coneixerà qui serà l'encarregat de liderar el Rayo per a la segona temporada de la competició. 

Jijantes també busca una revolució

Ara bé, com és obvi, Spursito no serà l'únic president que s'haurà de moure durant aquest 'mercato'. Jijantes, equip que va acabar la fase regular últim amb un resultat de 10 derrotes i una victòria, també haurà de fitxar molt. Gerard Romero ha especulat amb diversos noms, però n'hi ha un que ha agafat més força del normal: el de Jordi Ros (El Barrio), que segons ha informat Víctor Navarro, periodista i amic de Gerard Romero, només abandonaria el seu club per jugar amb Jijantes. El mercat està a punt d'esclatar i canviarà la Kings League per complet.