El final va ser apoteòsic i la Kings League es va acomiadar de la seva primera edició de la millor manera possible. El Camp Nou es va omplir fins a la bandera, es va aconseguir un rècord inesperat d'assistents al feu culer i el futbol va ser un més dels protagonistes d'una tarda i d'una nit històrica.

Rècord absolut de la Kings League

El Camp Nou es va omplir amb 92.522 espectadors que van veure en directe l'últim xou del primer split de la Kings League de Gerard Piqué. I això significa que aquests espectadors no es van sumar a l'audiència online de rècord que es va arribar a fer en les retransmissions online. Aquest diumenge es va fer una mitjana d'1,38 milions d'espectadors, sent la xifra més alta dels tres mesos de la Kings League. I el pic màxim va ser de 2,16 milions d'espectadors, coincidint amb la final entre El Barrio i Aniquiladores. I sí, per molt poc, però es va superar l'anterior rècord de Ronaldinho Gaúcho.

Però és que aquestes xifres del diumenge són boníssimes, igual que els quarts de final del passat divendres, en dia i hores de feina, que va tenir 517.000 espectadors de mitjana i un minut d'or de 833.000 seguidors en directe. Unes dades que també són superiors a la mitjana de tota la fase regular de la Kings League.

 

El lideratge és de la Kings League

Un rècord de visites a través de Twitch, TikTok, YouTube o Facebook que també confirma el lideratge en les retransmissions de canals a Espanya. 7 dels 12 dels directes més vistos van ser de la Kings League, però és que els cinc primers van ser de la competició de Gerard Piqué.

Ibai Llanos, TheGrefg, Adri Contreras i Perxitaa han ajudat els comptes oficials de la Kings League a liderar. I també gràcies a ells s'ha aconseguit el rècord de 2,16 milions de màxim i els 1,38 milions de mitjana. Però és que el més curiós de tot és que el canal oficial de la Kings League va liderar tant a Twitch, com a YouTube i a TikTok.

Kings League audiencias Final Four Camp Nou

Queda clar, doncs, que la Kings League ha funcionat. I tal com va afirmar Gerard Piqué després de l'esdeveniment que "és l'inici d'una cosa molt maca... això no ha fet més que començar". I a partir del proper mes de maig, nou split de la Kings League i estrena de la Queens League.