Aquest any incert a nivell sanitari i de conseqüències inesperades, ha anat ajornant els finals de les temporades esportives. I si el futbol masculí posa punt i final a dotze mesos de curs aquest diumenge amb la final de la Champions, en el femení encara tindrà una setmana més d'emocions. Després del ridícul de l'equip masculí del Barça, el femení encara aspira a guanyar la Women's Champions League.

Si Josep Maria Bartomeu encara tremola després de la humiliació contra el Bayern de Munic, pel BarçaGate, pels canvis d'entrenadors i per la complicada situació al voltant de Leo Messi, ara espera una última alegria. Ja es pot dir clarament que el darrer any, a nivell institucional, ha estat un fracàs més gran que qualsevol altre. Però tot i que esportivament també ha estat desastrós, pot acabar la temporada amb un somriure final.

El club cremant i el Barça femení segueix aspirant al màxim títol continental. Victòria als quarts de final de la Champions contra l'Atlètic de Madrid i garantint-se un lloc a les semifinals. Bartomeu resa perquè l'equip femení de futbol faci història i aconsegueixi aixecar la seva primera Champions. Ho tindrà complicat.

gol barça femeni atletic EFE

El Barça celebrant el gol de la victòria contra l'Atlètic

I Bartomeu ho desitja més per veure com té la primera bona notícia des de fa bastants mesos, apagant així una mica el foc que crema al Camp Nou, que per l'històric títol que podria aconseguir el Barça. L'última gran esperança de Bartomeu està en el Barça femení de futbol.