Joao Félix s'està encarregant d'apropar un anhelat reforç al Barça de cara al mercat estival. Encara que el futur del guanyador del Golden Boy l'any 2019 encara continua sent una incògnita, i a priori haurà de tornar a l'Atlètic de Madrid quan finalitzi la seva cessió, no perd l'esperança per complet, i espera quedar-se a la plantilla. Ha deixat molt clar per activa i per passiva que no vol tornar a posar-se a les ordres de Diego Pablo Simeone, i que vol continuar vestint de blaugrana.

🔴 Barça - PSG, DIRECTE | Segueix el minut a minut del partit de la Champions League
 

Joao Félix

Encara que ha perdut la confiança de Xavi Hernández, creua els dits perquè hi hagi un canvi d'entrenador, i arribi un nou tècnic que li consideri una peça clau. I juga amb l'avantatge de ser un jugador del complet grat de Joan Laporta i de Deco, que creuen que té unes habilitats excepcionals, i que pot ser un dels millors del planeta, sempre i quan estigui motivat. A més, pot ser vital per poder portar un objectiu prioritari.
 

⚽ PSG - Barça de la Champions League, DIRECTE

 

I és que, com l'ex del Benfica, del Porto i del Chelsea va confessar recentment, està fent tot el possible per convèncer el seu compatriota, Bernardo Silva, perquè desembarqui en el Camp Nou pròximament. L'estrella del Manchester City es manté en l'agenda de prioritats, i després d'haver intentat la seva compra en els dos últims anys, aquest estiu poden tornar a la càrrega, i confien a poder tenir molta més sort que en el passat.

Bernardo Silva control balon Manchester City Europa Press
Bernardo Silva/ Europa Press

Pep Guardiola es va negar a obrir-li les portes, i els anglesos van sol·licitar una indemnització astronòmica per asseure's a negociar pel polivalent atacant de 29 anys d'edat, que és intocable per al mànager de Santpedor. Per sort per al Barça, l'internacional portuguès considera que el seu cicle en la Premier League ja ha finalitzat, després d'haver conquerit absolutament tots els títols possibles, i desitja iniciar una nova aventura en la seva carrera.

La Liga EA Sports és una destinació que li resulta molt atractiva, i el seu agent, Jorge Mendes, farà tot el possible perquè pugui seguir l'exemple de Joao Cancelo, que encara pertany als 'skyblues', però vol romandre a la ciutat comtal durant molt temps.

Bernardo té una clàusula de 60 milions d'euros

Un punt que juga a favor del Barça és que Bernardo es va assegurar d'incloure una clàusula de rescissió molt assumible en la seva última renovació, fa tan sols uns mesos. I pot abandonar l'Etihad Stadium per 60 milions d'euros.

El Paris Saint-Germain també té interès en Silva, però Joao Félix està treballant perquè rebutgi Nasser Al-Khelaïfi, i firmi amb Laporta.