Pedri González és un dels candidats en el Barça a fer les maletes a l'estiu, per obtenir una important quantitat d'ingressos. La necessitat d'aconseguir diners és evident, i hi ha molts jugadors que han sonat per ser sacrificats, com Frenkie de Jong, Robert Lewandowski, Alejandro Balde, Raphinha Dias o Ronald Araújo. Però el '8' és un dels cracs que més rumors ha protagonitzat, a causa que existeix una enorme decepció amb la seva progressió.

No ha pogut tenir pràcticament continuïtat durant els últims cursos, a causa de les constants lesions que ha patit, i dona la sensació que ja no és imprescindible en el Camp Nou. S'han acostumat a viure sense ell, i la realitat és que no el troben a faltar. Perquè a la seva demarcació, Xavi Hernández ha trobat un substitut de garanties com Ilkay Gündogan, i també el jove Fermín López, que ha irromput amb força al primer equip.

Pedri González

A més, Deco i Joan Laporta es plantegen portar a un nou centrecampista que assumeixi el rol que a priori hauria de tenir l'ex de l'UD Las Palmas, i s'ha parlat molt d'Aleix García, del Girona, de Bernardo Silva, del Manchester City, o de Florian Wirtz, del Bayer Leverkusen. I en el cas de què decideixin prescindir de l'internacional espanyol, no faltaran les ofertes de grans clubs que continuen tenint un seriós interès a poder reclutar-lo, com el Paris Saint-Germain o l'Arsenal.

I, també, el Bayern de Munic, que no perd de vista la situació de Pedri. Els bavaresos preparen una reconstrucció molt important a l'equip, i s'espera que hi hagi múltiples baixes, i també diversos fitxatges galàctics. I poden aprofitar la situació del Barça per negociar un canvi de cromos, on Joshua Kimmich seria l'altre implicat. Perquè és una de les sortides que estan pràcticament confirmades, en quedar lliure en tan sols 12 mesos.

Joshua Kimmich Bayern de Munic
Joshua Kimmich/ Bayern de Munic

S'ha negat a renovar, i tindria pràcticament decidit iniciar una nova aventura. En l'entitat blaugrana el tenen en la llista de prioritats, perquè es converteixi en el successor de Sergio Busquets, el qual continuen trobant a faltar.

Kimmich i Pedri, un intercanvi que deixaria tots contents

Amb l'arribada de Kimmich, el Barça solucionaria els problemes que hi ha a la zona del pivot defensiu, i el Bayern firmaria Pedri, un futbolista que interessa molt, i que ja van provar de reclutar en el passat.

Laporta i Deco hauran de decidir, ja que tampoc no es pot obviar la diferència d'edat, i de valor de mercat, que existeix entre ambdós ara mateix. Així que podrien demanar diners pel mig.