El Barça repira amb més tranquil·litat després dels últims partits. És una realitat que el conjunt blaugrana necessita seguir fent bons partits i guanyar confiança. I els últims fitxatges han estat una ajuda extra per a l'equip culer. La idea és que tothom s'integri i que s'aconsegueixi fer un salt de qualitat. I un dels fitxatges més interessants ha estat el de Joao Félix.

Moltes correccions a Joao Félix

I és que el futbolista portuguès va fitxar pel Barça en forma de cessió en l'últim dia del mercat de fitxatges d'estiu i el seu debut oficial va ser aquest diumenge. Joao Félix, que es va estrenar a una convocatòria culer contra l'Osasuna, va jugar els últims minuts del partit. I no va ser una entrada fàcil, ja que el partit estava molt obert.

El cas és que Joao Félix va rebre constants escridassades de Xavi Hernández des de la banda. No tenia perdó ni que fos el seu primer partit. L'exigència va ser màxima i ho seguirà sent. És per això que l'entrenador culer no va dubtar en corregir-lo constantment. Joao Félix estava a la banda just al davant del tècnic català. I aquest va ser el gran problema.

Bàsicament, Xavi Hernández va recriminar-li més d'una vegada al futbolista portuguès la necessitat que augmentés més la seva intensitat a nivell defensiu. Xavi va ser molt incisiu en aquest aspecte i va ser una constant durant els minuts que Joao Félix va estar sobre la gespa. Tot i això, el nou jugador culer va fer cas i va estar més entregat en defensa. I ja ha notat des dels primers dies que el Barça no és l'Atlètic de Madrid i que a Barcelona haurà de fer tot tipus de tasques per ajudar l'equip.

Bones sensacions amb el debut de Joao Félix

Però la conclusió dels minuts jugats per Joao Félix va ser molt positiva. "Joao Félix m'ha agradat. M'ha agradat molt l'actitud dels dos Joaos (Cancelo i Félix). Com han entrat, com han ajudat l'equip...", va assegurar l'entrenador català després del partit contra l'Osasuna. Però és que també va afegir que "Joao Félix ens pot donar moltíssim, però avui, sobretot, destacaria l'actitud amb què ha entrat al terreny de joc, que és molt important per a l'equip".

El cas és que Joao Félix ha entrat bé al Barça i podrà ajudar molt amb el seu futbol. I el club blaugrana haurà de seguir fent bé la feina i acabar d'instruir el futbolista portuguès. Joao Félix té molt marge de millora i segur que farà un bon paper al Barça.