Andrés Iniesta va anunciar que deixaria el Vissel Kobe. L'històric migcampista del Barça ha continuat demostrant el seu talent per tots els camps del Japó, després de marxar del conjunt blaugrana, i no sembla que es vulgui retirar. El de Fuentealbilla encara vol seguir sent futbolista i competir a l'elit. Abans d'iniciar la seva nova etapa, però, Iniesta estarà present en un partit que disputaran els seus dos clubs més estimats, el Barça i el Vissel Kobe, el pròxim dimarts 6 de juny.

Qualsevol equip voldria tenir Andrés Iniesta a la seva plantilla. Tot i els seus 39 anys, la qualitat no l'ha perdut, i ha seguit fent màgia defensant els colors del Vissel Kobe. Malgrat tot, el manxec va decidir que la seva etapa al club japonès arribava al seu punt final, per iniciar-ne una de nova, qui sap si l'última. Mentre Iniesta encara no ha anunciat el seu nou destí de forma oficial, des d'Argentina li obren les portes.

Andrés Iniesta Barça Champions / Foto: Europa Press - picture alliance
Andrés Iniesta en la prèvia d'un partit de Champions amb el Barça / Foto: Europa Press - picture alliance

Gabriel Milito intervé en el futur d'Iniesta

A Andrés Iniesta no li queden gaires temporades al màxim nivell, però encara té corda per jugar, almenys, un any més. I, un periodista argentí, Ariel Helueni, informa de l'interès de l'Argentinos Juniors a convèncer el manxec. Gabriel Milito, exblaugrana i company d'Iniesta en una de les etapes més daurades de la història del Barça, és l'entrenador del conjunt argentí, i hauria iniciat converses amb el futbolista de Fuentealbilla.

Iniesta, a l'Argentinos Juniors? Davant la incertesa del futur d'un dels millors futbolistes d'aquest segle, tots els equips tenen els ulls oberts, i des d'Argentina no volen perdre l'oportunitat d'anunciar el fitxatge d'Iniesta. El crac vol continuar competint entre els millors, i va escollir el Japó per canviar d'aires després de la seva llarga trajectòria defensant els colors blaugrana. Ara, precisament un seu excompany al Barça, el vol convèncer perquè fitxi i acabi la seva carrera a l'Argentinos Junior.

Iniesta lesion Vissel Kobe EFE
Iniesta es queixa d'un cop a la cuixa durant un partit del Vissel Kobe / Foto: EFE

Iniesta diu adeu al Vissel Kobe

L'estiu del 2018, Andrés Iniesta se'n va anar al Vissel Kobe japonès per continuar sumant títols gairebé a l'altra punta del món. Cinc anys més tard, el manxec dirà adeu a l'equip que el va acollir després de triomfar amb la samarreta del Barça. I, ara, podria anar a jugar encara més lluny, a l'Argentina. Gabriel Milito vol comptar amb ell per dirigir-lo com a tècnic de l'Argentino Juniors, l'equip amb el qual Diego Armando Maradona va debutar a l'elit.

El conjunt entrenat per Milito es troba a la mitja taula de la lliga de l'Argentina, i el fitxatge d'Iniesta suposaria un salt de qualitat per l'equip. De moment, però, tot i l'interès de l'Argentinos Juniors, el futur destí d'Iniesta continua sent una incògnita, tot i que li queden poques temporades per oferir el seu espectacular nivell futbolístic. Des d'Argentina, l'intenten convèncer perquè es converteixi en una icona pel país, com ho és Leo Messi.