El Barça segueix amb les idees enginyoses per resoldre els seus problemes econòmics. Tal com va passar la temporada passada amb un viatge a Sydney, aquest any el conjunt blaugrana es traslladarà al Japó per tancar la temporada amb un partit amistós contra el Vissel Kobe. Serà un partit especial, ja que serà un duel contra l'equip dels exblaugrana Andrés Iniesta i Sergi Samper.

El Barça contra el Vissel Kobe

Immers en una situació de crisi econòmica molt gran, el Barça viatjarà al Japó per confirmar uns últims ingressos en aquesta temporada i poc abans del tancament econòmic del curs futbolístic. El Barça viatjarà a Tòquio directament des de Vigo quan acabi el seu últim partit de la temporada a la Lliga contra el Celta.

El duel entre el Barça i el Vissel Kobe serà el proper 6 de juny, encara sense hora fixada, al Japan National Stadium. Serà un partit destacadíssim a la capital nipona perquè s'espera que els 80.000 seients de l'estadi japonès s'omplin per veure jugar l'equip blaugrana. També s'espera que viatgin les grans estrelles culers.

A més, suposarà el retorn al Japó després de gairebé quatre anys des de l'última visita al país asiàtic. El Barça canvia la gira del 2019 per l'amistós d'aquest any. I serà el segon partit d'Iniesta contra el Barça, també defensant els colors del Vissel Kobe en el seu moment. La situació actual del conjunt japonès és molt millor, ja que ara mateix està liderant la J-League.

vissel kobe iniesta copa emperador @visselkobe
El Vissel Kobe celebrant la Copa de l'Emperador / Foto: @visselkobe

Més milions per solucionar els problemes econòmics

Encara sense saber quants diners s'aconseguiran amb aquest partit de final de temporada, però des del Barça veuen aquest duel com un negoci. Més enllà del resultat que s'obtingui, la idea és portar l'equip culer cap al Japó per tornar amb uns quants milions a la butxaca.

Com que econòmicament el Barça està en una situació crítica i necessita ingressos com sigui, es torna a repetir la fórmula d'èxit de la temporada passada. Ara fa un any els blaugrana es van imposar per 2-3 a Sydney, però el més positiu de tot va ser la milionada que es van endur cap a casa.

Una solució molt bona per obtenir ingressos. I aquesta temporada es repetirà la fórmula. Ja veurem si els diners són benvinguts per atacar les operacions més urgents que el Barça vol afrontar aquest proper estiu.