La Kings League de Gerard Piqué segueix el seu curs i els play-offs del Camp Nou són cada cop més a prop. Ara com ara, només es pot parlar amb certesa de Saiyans FC, Ultimate Móstoles i Jijantes FC. Si bé els equips de TheGrefg i de DjMariio són la cara de la moneda amb la seva presència al feu blaugrana ja assegurada, l'equip de Gerard Romero confirma la creu perquè ja ha dit adeu al somni del Camp Nou

Els percentatges donen pràcticament per classificats Porcinos FC, Kunisports i El Barrio, però qui està en plena lluita per llaurar-se una plaça entre els millors són 1K FC, Aniquiladores FC i XBUYER TEAM. Els d'Iker Casillas s'han ficat a un embolic en decaure després d'una gran arrencada de split, mentre que els de Juan Guarnizo i els dels germans Buyer segueixen lluitant pel gran objectiu. Amb tot, en aquest últim cas, ha cobrat més protagonisme la polèmica que generen els seus comentaris que no pas el futbol dels seus pupils.

Hermanos Buyer XBUYER TEAM Kings League / Foto: @xBuyer_Team
Germans Buyer, amb els dits a les orelles després de guanyar un partit de la Kings League amb el seu XBUYERTEAM / Foto: @xBuyer_Team

Gerard Piqué, sobre els Buyer: "Si haguéssim d'escollir els 12 presidents ara, m'ho pensaria"

Cada president, a la seva manera, retransmet el partit dels seus a través del seu canal de Twitch fent xou. No obstant això, Javi i Eric es passen de la ratlla i, tot i que ells es tiren floretes considerant que són els que donen més espectacle, acostumen a catalogar els seus partits de "robo". 

Tant és així, que després d'unes jornades aguantant, el president de la Lliga ha acabat abordant el seu cas a l'After Kings League de la Jornada 9, catalogant-los d'"impresentables" i acusant-los que "és una darrera de l'altra cada setmana, encara que guanyin 4-0 o perdin 5-0". Per aquesta raó, i encara que ha advertit que "estan al límit, com sempre", ha anunciat que, com "no han faltat al respecte a l'àrbitre", la seva situació "de moment no és sancionable." Amb tot, les paraules del president han ressonat quan ha deixat clar que, "ara mateix, si haguéssim d'escollir els 12 presidents, m'ho pensaria".

Piqué avisa: "A la mínima que puguem, els empaperarem"

De moment, els Buyer estan eximits d'un possible càstig, segueixen en plena lluita i el diumenge que ve tenen una prova de foc contra un El Barrio que necessita guanyar per certificar el seu play-off. Es decidirà molt sobre la gespa del Cupra Arena, però també a les cabines, ja que com segueixin amb la seva tònica de queixes, Gerard Piqué ja ha avisat que "a la mínima que puguem, els empaperarem".