Per fi s'apropa diumenge 26 de març, la data marcada al calendari per als futbolistes de la Kings League i els seus aficionats, i és que aquell dia es disputarà la tan esperada Final Four en el Camp Nou. Ja ha acabat el primer split i ja s'han dirimit els equips que jugaran el play-off per estar diumenge al feu blaugrana. Un esdeveniment, d'altra banda, que anirà molt més enllà del futbol i que estarà ple d'espectacle al més pur estil Super Bowl. Està clar que Gerard Piqué tenia un projecte molt ambiciós al cap i està aconseguint dur-lo a terme.

Gerard Piqué està portant la Kings League a un altre nivell. L'exfutbolista del FC Barcelona, juntament amb altres personalitats com Ibai Llanos, Iker Casillas o el Kun Agüero, vol impulsar el seu nou projecte fins a convertir-lo en una referència per al món del futbol i de l'entreteniment. I de moment, ho està assolint, per això ha volgut emportar-se la Final Four del seu nou format a un estadi com el del Barça, amb un aforament de 90.000 persones. Abans, el 24 de març, els equips classificats per a quarts s'enfrontaran en el Cupra Arena, per aconseguir el seu bitllet a les semifinals.

 

Quan serà la Final Four de la Kings League?: Dates

Així doncs, la Final Four de la Kings League es disputarà el pròxim 26 de març, una data que no és escollida per a res a l'atzar. Gerard Piqué, des d'abans de començar aquest projecte, sabia que seria un producte que, amb el pas de les setmanes, aniria agafant pes a causa de totes les novetats que aniria incloent. Per aquesta raó, l'excentral de la Bonanova es va reservar un cap de setmana en què no hi hagués futbol de clubs i en què totes les mirades poguessin estar posades en el desenllaç de la Kings League.

De fet, aquest factor és el que ha permès portar la Final Four al Camp Nou, perquè diumenge el Barça no té cap compromís oficial i la gran majoria dels seus futbolistes estaran concentrats amb les seves respectives seleccions per encarar la primera aturada internacional de l'any 2023. Una maniobra perfecta d'un Gerard Piqué que portarà el seu espectacle a un escenari amb 90.000 espectadors.

🎟️ Kings League: Com comprar entrades per al Camp Nou

Les entrades per anar a veure la final de la Kings League en el Camp Nou ja estan a la venda. L'organització no va tardar ni una hora des de l'anunci a habilitar un enllaç en la seva pàgina web per accedir a comprar un bitllet per a la gran final. I els preus d'aquestes són molt assequibles, ja que oscil·len entre els 10 i els 60 euros, un preu que ha elevat la demanda per un esdeveniment que està cridat a ser un dels més vistos del moment.

De moment, des de la Kings League ja han informat que s'han venut més de 75.000 entrades, per la qual cosa no es descarta que hi pugui haver ple absolut en el Camp Nou i omplir les 90.000 butaques per gaudir de la primera Final Four de la història d'aquest nou format creat per l'exfutbolista blaugrana.

Equips classificats

Ja estan definits els 8 equips classificats per al play-off que donarà accés a la Final Four: Ultimate Móstoles, Porcinos FC, Los Troncos FC, Saiyans FC, Kunisports, XBuyer Team, Aniquiladores FC i El Barrio es jugaran ser entre els 4 millors.

El 24 de març el Cupra Arena serà testimoni dels quarts de final, que han quedat definits de la següent manera:

  • Kunisports vs Saiyans FC (17:00 h)
  • Els Troncs FC vs XBuyer Team (18:30 h)
  • Porcins FC vs Aniquiladors FC (20:00 h)
  • Ultimate Mostoles vs El Barrio (21:30 h)