Passen les jornades i ja està arribant el tram final de la fase regular del primer split de la Kings League. S'ha de dir que la nova competició de Gerard Piqué ha estat un gran èxit a nivell online i que cada vegada se'n parla més d'ella, però quan més espectadors es generaran serà durant el play-off i amb la final en el Camp Nou.

Les úniques confirmacions de la Kings League

S'han disputat fins a 9 jornades i ara ja està tot bastant decidit. Dels dotze equips que juguen la competició només n'hi ha un que ja s'ha acomiadat del play-off. Jijantes FC, el club del periodista i streamer català Gerard Romero, ha perdut tots els partits jugats i ja fa una setmana que va dir adeu al somni del Camp Nou.

Aquesta va ser la primera confirmació de la Kings League, la més negativa, però també n'hi han hagut dues de positives. Aquest passat cap de setmana es va confirmar que Saiyans FC de TheGrefg i Ultimate Móstoles de DjMaRiiO van aconseguir certificar el passi a la fase final després de les seves respectives victòries.

Alberto Bueno 1K / Foto: Kings League
Dos jugadors d'1K durant la jornada 9 de la Kings League / Foto: Kings League

A l'espera de sorpreses a la Kings League

Ja sabent el futur de tres equips, ara només queda que els nou restants s'acabin de classificar o quedin eliminats en les dues jornades restants. Els que ho tenen tot de cara són Porcinos FC d'Ibai Llanos, Kuisports del Kun Agüero i El Barrio d'Adri Contreras. Els tres clubs tenen més d'un 99% d'opcions de passar a la següent fase, cosa que tot apunta que confirmaran el seu passi al play-off aquest proper cap de setmana.

Ja amb cinc equips pràcticament classificats, aleshores quedarien tres places més per jugar el play-off final. Qui ho tindria també molt bé és Los Troncos de Perxitaa, que té un 87,71% d'opcions de classificar-se entre els vuit primers. I sembla que 1K d'IKer Casillas, XBUYER TEAM dels germans Buyer i Aniquiladores FC de Juan Guarnizo seran els que es jugaran la resta de posicions de play-off. Ja mirant més enrere a la classificació, els que ho tenen molt complicat per passar i necessitarien dues victòries i esperar bons resultats en els altres partits són PIO FC de Rivers i Rayo de Barcelona d'Spursito. Però no es descarten sorpreses perquè en cap moment hi ha hagut un dominador absolut de la competició.

Eric Buyer XBUYER TEAM / Foto: Kings League
Eric Buyer celebrant la victòria de l'XBUYER TEAM / Foto: Kings League

Mirant la classificació, l'únic equip que té posició confirmada és Jijantes, que ocupa l'última plaça i faci el que faci en les dues últimes jornades no podrà deixar la condició de cuer. I ja mirant la zona alta, la victòria a la fase regular sembla que serà de Saiyans o d'Ultimate Móstoles, que són els dos equips ja classificats i amb més percentatge d'opcions de guanyar i ser cap de sèrie número 1 a la fase final.

Opcions de jugar el play-off de la Kings League

Saiyans FC 100%
Ultimate Móstoles 100%
Porcinos FC 99,97%
Kunisports 99,77%
El Barrio 99,49%
Los Troncos FC 87,71%
1K FC 64,90%
XBUYER TEAM 59,80%
Aniquiladores FC 49,22%
PIO FC 28,82%
Rayo de Barcelona 10,32%
Jijantes FC 0%