Un dels presidents que encarava la Kings League amb més il·lusió des dels inicis ha estat Gerard Romero. El periodista català va aconseguir fitxar com a entrenador a Marc Carmona, campió d'Europa amb el Barça de futbol sala, i va anunciar que Ibai Gómez, exfutbolista de l'Athletic Club que s'havia retirat fa pocs mesos i que es manté encara en un gran estat de forma, i Jonathan Soriano, exdavanter centre del Barça Atlètic, serien els seus futbolistes número 12 i 11, respectivament. 

🎟️ Entrades de la Kings League per al Camp Nou: preus, on comprar i com obtenir-les

👀 Classificació Kings League: resultats jornada 8

Una carta de presentació de molts quirats que col·locava Jijantes com a un dels equips favorits per estar als playoffs finals de la competició. No obstant això, el pas de l'equip de Gerard Romero per la Kings League ha estat un fracàs. I és que l'equip de Marc Carmona no ha estat capaç de sumar cap triomf en les primeres vuit jornades que s'han disputat. Uns números que l'han convertit en el primer equip eliminat de la fase final de la competició. 

Gerard Romero, molt tocat després de la desfeta contra Aniquiladores (4-2)

Així doncs, Jijantes s'ha convertit en el primer equip que diu adéu al somni d'estar a les finals que es disputaran el pròxim 26 de març al Camp Nou. Gerard Romero, periodista que segueix l'actualitat del Barça i que va rebre un premi ESLAND com a millor seguiment informatiu a Twitch, no ha aconseguit crear un equip guanyador i la mala sort ha acompanyat el seu equip en tot moment. Perquè en aquesta darrera jornada, en la qual s'ha mesurat a Aniquiladores, ha fet mèrits per guanyar, però això no ha estat suficient per sumar el seu primer triomf de la competició.

Després del partit, com sol ser habitual a la Kings League, la realització ha connectat amb els presidents dels dos equips. I en aquesta ocasió hem vist molt tocat a Gerard Romero. El català ha assegurat que "no hi ha res que consoli aquesta derrota, és la més dura de totes. La gent dirà que vam competir com sempre i vam perdre com sempre”. Unes paraules que mostren la decepció del president de Jijantes davant la trista situació que viscut el seu equip durant tota la Kings League. 

Aniquiladores vol estar al Camp Nou

Per la seva banda, Aniquiladores ha continuat confirmant les bones sensacions que estava deixant en les darreres jornades. L'equip de Juan Guarnizo també havia iniciat la Kings League encaixant dures derrotes, però el fitxatge de Fran Hernández ha estat absolutament clau per capgirar aquests resultats i ja acumula tres triomfs consecutius. Una ratxa que permet als homes de l'streamer mexicà continuar vius en la lluita per als play-offs