El Barça tindrà canvis importants en els propers mesos després de la confirmació de l'arribada de Hansi Flick. El nou entrenador culer té una opinió diferent a la de Xavi Hernández i per això els jugadors que tenien el seu lloc garantit ara poden tenir problemes per continuar sent culers. I Flick ja hauria pres una decisió important, que implicaria el Girona, però ara mateix no és una prioritat per a Míchel Sánchez.

Canvi de plans amb Sergi Roberto

Estem parlant, per exemple, de Sergi Roberto, que tenia molt encarrilada la renovació amb el club blaugrana, però amb el canvi d'entrenador també han variat moltes coses. I el futur del futbolista català sembla ben complicat a hores d'ara.

Les noves alternatives i el canvi de mentalitat amb Flick suposa que ja no tindria tant protagonisme. I això també vol dir que el podria deixar marxar. Sergi Roberto acaba contracte a finals d'aquest mes i no està clar que la temporada vinent sigui jugador culer. Ara mateix té més d'un peu fora del Barça i clarament està a la rampa de sortida.

Sergi Roberto defendiendo a Bryan Zaragoza durante el Granada - Barça / Foto: EFE
Sergi Roberto jugant amb el Barça / Foto: EFE

Les opcions de futur de Sergi Roberto

El cas és que si el Barça deixa marxar Sergi Roberto, l'altra proposta és oferir-lo al Girona com a nou atractiu. Tot i això, ara mateix no està gens clar que el club català pugui o vulgui fitxar l'encara futbolista culer. Mundo Deportivo apunta que l'entorn de Sergi Roberto veu molt difícil la seva arribada a Montilivi.

Sergi Roberto podria renovar amb el Barça, però amb la condició de marxar al mes d'agost si necessita fair play financer. I el Girona no podria esperar tant temps. El club català té la intenció de tancar la plantilla el més aviat possible i que a última hora no hagi de fer cap incorporació. La idea del Girona és clara i Míchel vol tancar el seu equip. I si Sergi Roberto vol esperar a prendre una decisió, aleshores no acabarà marxant al Girona.

Sergi Roberto Barça / Foto: Europa Press
Sergi Roberto celebrant un gol amb el Barça / Foto: Europa Press

Una altra opció per a Sergi Roberto si no es queda al Barça ni acaba marxant al Girona és que acabi buscant un viatge llunyà per jugar a la MLS nord-americana. Una lliga menor és una altra alternativa per al futbolista català, que mica en mica es va apropant al final de la seva carrera esportiva. Però com que encara no té el futur resolt, s'haurà de continuar esperant. I encara que el Barça cada vegada estigui més lluny, no és gens descartable que hi hagi un canvi de guió en les properes setmanes i que el primer capità culer no perdi el braçalet.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!