Hans-Dieter Flick ha elaborat una llista negra atapeïda de noms propis, i no tindrà pietat amb cap d'aquests jugadors. Ha deixat molt clar que vol a tots ells fora del Barça, i prepara una purga que promet ser històrica, i que servirà per obtenir ingressos, així com també reduir la massa salarial i deixar espai al vestidor. Una cosa que serà fonamental per poder incorporar nous fitxatges, altrament, se sembla realment complicat que puguin portar els reforços que desitgen.

I entre els assenyalats per 'Hansi' ens trobem peces com Oriol Romeu, Marcos Alonso, Raphinha Dias, Ferran Torres o fins i tot el capità del primer equip, Sergi Roberto. No li importa el temps que portin en el club, ni la importància que tinguin a l'equip, i ha ordenat a Joan Laporta i a Deco que facin fora tots. I sense oblidar-nos d'altres futbolistes com Ronald Araújo, Jules Koundé, Pedri González, Vitor Roque o Andreas Christensen, que també poden fer les maletes.

retrat BagliettoAmistós Catalunya vs Panamà33
Oriol Romeu/ FCF

A més, tots els cracs que aquest curs han jugat a préstec en altres clubs no tenen opcions reals de tornar, a excepció de Julián Araújo i d'Álex Valle, que sí que poden tenir l'oportunitat de realitzar la pretemporada. La resta, estan totalment sentenciades, com Sergiño Dest o Clément Lenglet, i es busca un comprador, encara que tampoc no es descarta la rescissió dels seus respectius contractes. Amb Eric García, en canvi, esperen poder aconseguir una indemnització interessant.

Mentre que el cas de Pablo Torre és diferent. No ha tingut pràcticament minuts en el Girona, i ha estat un actor completament secundari en els esquemes de Michel Sánchez, encara que hagi deixat alguns detalls interessants de la qualitat tècnica que atresora. Però no ha estat suficient perquè el Barça estudiï el seu retorn, i Flick ha deixat molt clar que no compta amb ell. No obstant això, no hi ha cap equip que estigui interessat en pagar els cinc milions d'euros que sol·liciten.

Pablo Torre durant un partit amb el Girona / Foto: Europa Press
Pablo Torre/ Foto: Europa Press

Però Laporta i Deco no volen regalar-lo, considerant que encara és molt jove, i continua tenint un notable marge de progressió, ja que cal recordar que tan sols té 21 anys d'edat.

Una cessió, la solució per a Torre

De manera que una cessió sembla que serà la solució més senzilla, ràpida i efectiva per donar sortida a Torre. Flick no té espai en els seus plans per a ell, i esperen que algun equip li pugui prometre continuïtat i regularitat perquè segueixi amb la seva progressió.

I ha aparegut en escena el Racing de Santander, on va brillar abans de firmar pel Barça, i també el Saragossa com a grans admiradors, ambdós, a La Liga Hypermotion.