Hans-Dieter Flick ha dictat sentència amb un jugador del Barça que finalment no seguirà. Encara que a priori estava previst que es quedés un any més, el tècnic alemany s'ha mostrat inflexible, i ha deixat molt clar que no compta amb ell, i l'ha obligat a fer les maletes. Parlem de Sergi Roberto, que serà un dels principals damnificats per la destitució de Xavi Hernández, que sí que tenia una plena confiança en les seves habilitats.

Per a l'entrenador egarenc era una peça molt important, a causa de la seva jerarquia i el seu lideratge, a més de la polivalència que l'ha caracteritzat durant la seva carrera, i que li permet actuar a múltiples demarcacions. Aquest va ser el motiu pel qual va obligar Joan Laporta i Deco a oferir-li un nou contracte durant els dos últims estius, per impedir que es marxés lliure. I aquesta història amenaçava de repetir-se de nou en aquest 2024, encara que al final no serà així.

Sergi Roberto Barça / Foto: Europa Press
Sergi Roberto/ Foto: Europa Press

Les negociacions amb el '20' estaven avançades, encara que tot va canviar després de filtrar-se que finalment l'ex de l'Al-Sadd seria acomiadat. Des d'aquell moment, les converses es van paralitzar, i tot va quedar en espera de conèixer l'opinió d''Hansi'. I el mànager germànic no ha necessitat ni una setmana per plantejar-se aquesta possibilitat, i ha obligat la directiva a no realitzar cap moviment per retenir el capità del primer equip.

Creu que Sergi Roberto no és necessari en absolut, i no aporta absolutament res. Prefereix alliberar la seva fitxa, i que l'ocupi un futbolista que pugui ser més útil per al Barça, i percebi un salari més reduït. Així que els seus dies en el Camp Nou estan comptats, i previsiblement s'anunciarà en qüestió d'uns quants dies que dirà adeu després de tota una vida. I el braçalet passarà a ser propietat de Marc-André ter Stegen.

Sergi Roberto

Tot fa indicar que el de Reus finalitzarà la seva trajectòria en una destinació exòtica, com la Major League Soccer, encara que ha rebut ofertes per seguir competint en La Liga EA Sports.

Marc Casadó serà el reemplaçament de Sergi Roberto

I en el Barça ja han trobat al reemplaçament de Sergi Roberto, una responsabilitat que recaurà en Marc Casadó, que és el capità del filial, i ja ha pogut jugar diversos xocs al primer equip a les ordres de Xavi.

També pot actuar com a pivot, interior o lateral, i en la seva recent renovació, Laporta li va garantir que tindria fitxa i dorsal professional, evitant la seva sortida.