La graella de la Fórmula 1 tindrà grans canvis el 2025. Malgrat que no hi ha hagut gaires moviments de cara al curs que començarà el proper 20 de febrer al circuit de Sakhir de Bahrain, la sortida ja confirmada de Lewis Hamilton a Ferrari brindarà un any ple d'especulacions. I és que, en el dia d'avui, l'escuderia de Toto Wolff no té res clar qui serà el substitut de l'històric pilot de 39 anys. Això sí, com no podia ser de cap altra manera, els rumors sobre aquest fitxatge ja han començat a florir.

Mercedes podria descartar Carlos Sainz i Fernando Alonso...

En aquest sentit, els dos pilots que semblaven estar millor situats per convertir-se en el nou company de George RussellMercedes eren Fernando Alonso i Carlos Sainz. Mentre que Sainz serà el que deixarà el seu lloc a Hamilton, el futur d'Alonso a Aston Martin no està garantit. L'asturià acaba el seu actual contracte a finals d'any i si el rendiment del seu cotxe no millora al llarg de la pròxima temporada, podria optar per abandonar l'equip britànic a la recerca d'una nova aventura que pugui garantir-li millors resultats.

Fernando Alonso Carlos Sainz / Foto: Europa Press - Xavi Bonilla
Fernando Alonso i Carlos Sainz posen junts / Foto: Europa Press - Xavi Bonilla

Per tots aquests motius, semblava que tant Carlos Sainz com Fernando Alonso encaixaven a la perfecció com a substituts de Lewis Hamilton. Tanmateix, en les últimes hores aquests rumors s'han refredat de forma considerable. Evidentment, encara no es pot descartar res, ja que d'aquí a final de temporada poden canviar moltes coses, sobretot si Red Bull acaba prescindint dels serveis de Sergio 'Checo' Pérez, cosa que revolucionaria encara més el panorama de la Fórmula 1 de cara al 2025, però a Mercedes se li ha obert una altra porta molt interessant.

... per apostar per Mick Schumacher

I és que els últims rumors apunten que Mick Schumacher, el fill de la llegenda alemanya de la Fórmula 1, Michael Schumacher, sembla liderar la cursa per convertir-se en el nou pilot oficial de Mercedes. Cal recordar que el fill de Schumacher va ser anunciat com el pilot reserva de l'escuderia de Toto Wolff l'any passat, i la vigent temporada ho continuarà sent. Ara bé, després de dos anys d'experiència com a reserva, aspira a començar a formar part del Gran Circ a partir del 2025.

Mick Schumacher seriós en el GP de Miami / Foto: Europa Press
Mick Schumacher seriós en el passat GP de Miami / Foto: Europa Press

Així mateix ho ha confirmat el propi Mick Schumacher en unes declaracions concedides a Sport.de: "Òbviament, és un lloc que comporta molta pressió i crec que estic a l'altura, però no és la meva decisió meva. La meva oportunitat és allà, encara no sé com de gran és". Amb aquestes paraules, no renuncia a la possibilitat de ser el nou pilot de Mercedes i li passa la pilota a un Toto Wolff que haurà de prendre una difícil decisió en els mesos vinents.