Els anys passen i Fernando Alonso continua sent a la graella de la Fórmula 1. De fet, el pilot asturià està vivint els seus millors anys (amb permís de la seva època daurada en el Mild Seven Renault) com a pilot de Fórmula 1. Malgrat els seus 42 anys, el seu talent sumat a la seva experiència han fet capaç que Alonso no només sigui el pilot famolenc i agressiu que coneixíem, sinó també una faceta d'estrateg calculador.

Tanmateix, no tots al pàdoc pensen igual. I és que si ningú no ha estat capaç de posar-li una pega a aquest rejovenit Alonso, una veu s'ha alçat entre tot el silenci i ho ha assenyalat com un pilot que està acabat. Es tracta ni més ni menys que de Ralf Schumacher que, aprofitant la irrupció del jove Oliver Bearman, ha llançat un dard enverinat al pilot d'Aston Martin.

Ralf Schumacher en el GP d'Azerbaidjan / Foto: Europa Press
Ralf Schumacher ha llançat un dard a Fernando Alonso / Foto: Europa Press

Ralf Schumacher: "Amb sort, això farà que es torni a apostar per joves competidors"

Aquesta temporada 2024 és la primera en tota la història de la competició en la qual la graella de Fórmula 1 no ha tingut cap modificació als 20 seients. És a dir, estem davant de la mateixa alineació de pilots que el 2023. Tanmateix, la baixa d'urgència de Carlos Sainz al Gran Premi de l'Aràbia Saudita per ser operat d'apendicitis, li va obrir la porta a un jove Olvier Bearman que, a més, va saber respondre a la pista.

Davant d'aquesta més que destacable actuació del rookie de Ferrari, el germà de Michael Schumacher va indicar que "era molt important que algú entrés, participés i aconseguís un bon resultat", ja que "tots els equips tenien por de contractar nous pilots". "Amb sort, això farà que es torni a apostar per joves competidors", concloïa el germà de l'heptacampió del món alemany.

Oliver Bearman Ferrari / Foto: Ali Haider
Oliver Bearman després de pilotar per a Ferrari en Jeddah / Foto: Ali Haider

Fernando Alonso, tranquil, a la recerca de la seva anhelada 33

Ralf Schumacher va aprofitar per llançar un dard enverinat a Fernando Alonso per provar d'explicar-se: "està Alonso amb 42 anys pilotant ara mateix. No tinc res en contra d'ell, però no pot ser l'objectiu de la Fórmula 1 fer-se cada vegada més vella. Cal deixar pas". Tanmateix, no va esmentar res d'un Lewis Hamilton que amb 40 anys ha firmat recentment un contracte amb Ferrari o del seu propi germà, que va pilotar fins als 43.

El que està clar és que retirar a Fernando Alonso es preveu una tasca més que complicada. Més encara si cap en aquest moment, quan sembla que, per fi, ha trobat un equip capaç d'oferir-li un cotxe competitiu. Enmig de tota aquesta polèmica, el pilot asturià és més que tranquil i només se centra a continuar treballant i millorant al costat d'Aston Martin per apropar-se a la seva anhelada victòria número 33.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!