L'arribada d'Ousmane Dembélé sembla ser que és ben rebuda per al barcelonisme. Els 105 milions d'euros fixes i uns 40 de variables que pagarà el Barça són ja cosa del passat, perquè l'eufòria dels culers durant la presentació del francès sembla que són una aposta per a mirar al futur.

El jove futbolista de 20 anys arriba al Camp Nou per substituir Neymar Jr i els aficionats del Barça ho saben. Després d'haver costat molt el fitxatge i d'haver tingut negociacions fallides, l'acord amb el Borussia Dortmund es va fer realitat i Dembélé ha signat per a les properes cinc temporades, fins al 2022, amb una clàusula de rescissió de 400 milions.

Els 17.814 aficionats que han assistit al Camp Nou s'han mostrat molt entusiasmats. Les llargues cues han estat les protagonistes en la prèvia de la presentació del nou crac del Barça. L'entrada al Camp Nou per veure en directe els primers tocs de pilota del francès han transmès la bona rebuda que se li té preparada des de Barcelona.

Presentació Dembélé Barça Bernat Aguilar

Dia festiu per a molts joves, la presentació damunt la seva nova gespa ha estat millor de l'esperada. Sembla que el fet que hagi estat el fitxatge rècord del Barça ha aportat també una esperança rècord per a una afició que necessita alegries del seu equip, i més després de la marxa de Neymar. El nou trident del Barça, si encara es pensa en el format trident, serà el de Messi, Luis Suárez i Dembélé.