El Barça perd contra el Rayo Vallecano i també perd l'oportunitat de seguir sentenciant la Lliga Santander i d'allunyar-se encara més del Reial Madrid. I Dani Senabre és més realista que mai i assenyala tot el que no li agrada d'aquest club.

Primer de tot, deixa clar "que el Barça perdi a Vallecas pot passar, no passa res, no és greu... el Barça té la Lliga a la butxaca". Però no accepta que "el Rayo et toregi, et balli, et destrossi i que tingui aquesta superioritat, això sí que no es pot tolerar de cap manera". Tot i això, al mateix temps diu que el millor que té aquesta derrota és que "deixem de parlar de rècords i de mandangues"... ja res més a dir sobre la porteria a zero o la Lliga dels 100 punts. "A la merda els rècords", com a millor definició.

Senabre, però, vol parlar de més coses a banda de guanyar la Lliga i apunta cap al club assegurant que hi ha "coses greus que estan passant al club i ningú diu res". No es parla suficient de coses com "el trasllat a Montjuïc, els abonats que seran gairebé substituïts per turistes i l'enquesta del club preguntant si el soci veuria amb bons ulls ser una societat anònima". I Senabre conclou que "estic acollonit".