El Reial Madrid podria fer un favor al Barça. Sembla estrany, però és així. En els pròxims dies, el club blanc oficialitzarà el fitxatge d'Eden Hazard -estrella del Chelsea- a canvi d'uns 100 milions d'euros. El davanter belga es va acomiadar de l'afició blue després de superar l'Arsenal a la final de l'Europa League i ningú amaga que el seu destí és el Santiago Bernabéu.

El Chelsea, doncs, s'haurà de reforçar. Al barri del centre de Londres assumeixen que caldrà substituir Hazard amb un jugador que il·lusioni a la seva massa social i sigui decisiu a la Premier League. En aquest context, un nom brilla per sobre dels altres: Philippe Coutinho.

Hazard Chelsea Arsenal Final Europa League EFE

EFE

Segons assegura el rotatiu anglès Metro, el club de Stamford Bridge està disposat a oferir 158 milions d'euros al Barça per fitxar el brasiler. La xifra sembla desorbitada, però el que resulta evident és que la secretaria tècnica blaugrana està disposada a vendre Coutinho.

El migcampista no s'ha adaptat a l'equip, s'ha diluït en dies clau i, a més, va protagonitzar un polèmic episodi després d'encarar-se amb l'afició del Camp Nou. Per aquest motiu, però sobretot perquè Josep Maria Bartomeu necessita fer caixa per afrontar altres operacions, el Barça escoltarà ofertes. Tot apunta, a més, que l'equip que se'l vulgui endur no haurà d'arribar als 158 quilos. 

Coutinho Gol Orelles Barça United EFE

EFE

Ara per ara, però, hi ha un impediment que podria interrompre la reacció en cadena. El Chelsea està sancionat per la FIFA sense poder fitxar fins el mes de juliol de l'any 2020 per infringir la normativa sobre traspassos de menors. Tot i així, el club anglès va recórrer el veto al Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAS), que aquest estiu podria imposar una suspensió cautelar del càstig.