El coronavirus ha afectat de ple a l'Espanyol. Si el 17 de març el mateix club va confirmar sis casos de Covid-19 dins la primera plantilla i l'staff tècnic, ara el seu entrenador, Abelardo Fernández, admet que no ha estat així i que hi han hagut més afectats.

"A l'Espanyol hem tingut deu casos: vuit de jugadors i dos del cos tècnic que han tingut coronavirus", ha dit el tècnic blanc-i-blau sense cap mena de secret. Així doncs, contradiu la versió del club, que se n'havia deixat algun. Entre els afectats, però ja recuperats, estaven el xinès Wu Lei, el Monito Vargas o Leandro Cabrera.

"Vam estar concentrats dos dies tots junts convivint (a Navata, Girona). I diuen que potser ho hem pogut passar diversos asimptomàtics. No he vist als meus pares ni a la meva àvia amb por de poder contagiar-los", afegeix Abelardo.

Abelardo Espanyol Wolves Europa League EFE

EFE

Ara bé, encara en el món coronavirus, Abelardo no ha volgut pronosticar res sobre el futur de la competició, però sí desitja tornar a jugar i seguir lluitant per aconseguir la salvació.

Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.