Passen els dies, les setmanes, els mesos i els partits i es va confirmant una de les pitjors operacions que ha fet el Reial Madrid en els últims anys. Florentino Pérez normalment encerta amb les incorporacions, però també és normal que alguna vegada s'equivoqui. I sembla que una de les seves últimes grans apostes ha acabat amb un fracàs rotund. I no hi ha solució possible.

Reinier Jesus, un fracàs per al Reial Madrid

El Reial Madrid sempre fitxa grans estrelles i grans promeses. I així ho seguirà fent mentre pugui. Eden Hazard va ser una de les últimes, però el seu rendiment, tot i que irregular, ha demostrat en certs moments que és un futbolista diferencial. Però hi ha un fitxatge més preocupant que el seu.

Eden Hazard Real Madrid Almeria / Foto: Europa Press
Eden Hazard jugant amb el Reial Madrid / Foto: Europa Press

Es tracta de Reinier Jesus, jugador brasiler que va despuntar al Flamengo des de ben jove i que va fitxar pel Reial Madrid al gener del 2020. Va passar uns mesos al Castilla, però no va explotar com tothom esperava. Per això va marxar cedit al Borussia Dortmund durant dues temporades i ara mateix es troba jugant al Girona. I no ha destacat. Sempre ha anat de més a menys.

Reinier té 20 anys i encara pot demostrar molt, però va costar 30 milions d'euros. Una milionada per un jugador que ara mateix no té lloc al Reial Madrid, ni al Borussia Dortmund ni al Girona. Suplent habitual i sense oportunitats, ja es considera que Reinier Jesus ha estat un dels pitjors fitxatges dels últims temps del Reial Madrid.

Reinier gol Girona Valladolid / Foto: EFE
Reinier Jesus celebrant un gol amb el Girona / Foto: EFE

El Reial Madrid fitxa talent brasiler

El cas és costa molt trobar el talent i que funcioni a Europa. I més en un gran club com el Reial Madrid. Vinícius Júnior i Rodrygo Goes han estat les dues últimes perles fitxades del Brasil que estan triomfant al Santiago Bernabéu. Però Reinier Jesus no va en aquesta línia.

Caldrà veure com evoluciona i si finalment fa un pas endavant, però tot apunta que al final d'aquesta temporada el Reial Madrid es podria plantejar la seva sortida. Una situació que deixaria Reinier Jesus sense el seu somni de triomfar vestint de blanc.

Endrick Palmeiras / Foto: Europa Press - Leco Viana
Endrick Felipe celebrant un gol amb el Palmeiras / Foto: Europa Press - Leco Viana

Tot i això, el Reial Madrid segueix fent negocis al Brasil i ja s'ha assegurat la incorporació del jove Endrick Felipe. Un davanter més a la nòmina del club blanc. Veurem si la milionada que s'ha pagat pel nou talent brasiler també serà llançada o serà un bon negoci. Des del Reial Madrid esperen que no es repeteixi un cas com el de Reinier Jesus. I menys amb Endrick Felipe.