Gareth Bale va marxar del Reial Madrid sent considerat un brivall. Després de molts anys amb incomptables èxits i moments increïbles, va acabar sortint per la porta del darrere a causa del seu inadmissible comportament. Va protagonitzar més d'un escàndol que va provocar que l'afició es posicionés en contra seu, després de faltar-li el respecte al club. I és que tots recordaran la vegada que va treure una bandera on es podia llegir: "Gal·les, golf, Reial Madrid, en aquest ordre", deixant clares les seves prioritats.

També va ser captat per les càmeres abandonant el Santiago Bernabéu sense que el partit hagués finalitzat diverses vegades, i millor no parlar del baix rendiment i de les nombroses lesions que va tenir durant els últims cursos que va passar a La Liga Santander. Això va fer que per a molts els gols decisius que va marcar, per exemple, a les finals de la Champions League contra l'Atlètic de Madrid i el Liverpool, quedessin en l'oblit. Una cosa totalment comprensible.

Finalment, Florentino Pérez va aconseguir perdre de vista de manera definitiva l'internacional gal·lès l'estiu passat, quan va finalitzar el seu contracte. Va acceptar l'oferta que li va presentar Los Angeles per provar sort als Estats Units, encara que la seva aventura per la Major League Soccer va ser realment breu. I és que només uns mesos després d'aterrar, va anunciar la seva retirada al gener, després d'haver disputat el Mundial de Qatar, com molts van vaticinar.

El Madrid va sentir un alleujament tremend quan per fi va poder acomiadar-se de Bale, encara que tenen un altre futbolista a la plantilla que cada vegada recorda més a l'ex del Southampton i del Tottenham Hotspur. Perquè Eden Hazard ha estat comparat habitualment amb el 'Exprés de Cardiff' per diverses raons, començant per ser el més ben pagat de l'equip. Ara mateix, és qui més diners guanya, malgrat tenir un paper residual.

A més, també és el fitxatge més car en la història de l'entitat, superant precisament el britànic, després que paguessin 160 milions d'euros. I igual com Gareth, ha tingut molts problemes físics que l'han fet perdre's una quantitat impressionant de partits.

Hazard, pitjor que Bale

Hazard ha hagut de suportar moltes crítiques, i ha estat assenyalat per la seva poca professionalitat, en aparèixer amb un notable sobrepès, que denota que no es cuida tot el que deuria. Les comparacions amb Bale estan justificades, si bé el cas del belga és encara pitjor.

Perquè no ha aportat absolutament res en els gairebé quatre anys que porta al Madrid, ni ha regalat cap moment de glòria.