Luis Enrique és ara mateix el principal candidat a convertir-se en el nou tècnic de l'Atlètic de Madrid, que substitueixi Diego Pablo Simeone després de més d'una dècada. Pocs dubtes hi ha sobre això, i Enrique Cerezo considera l'asturià la millor alternativa possible per a 'El Cholo', que té decidit presentar la dimissió quan finalitzi la temporada. I tan sols una sorpresa provocaria que es quedés durant un altre curs més.

L'ex de l'AS Roma, el Celta de Vigo i el Barça ja ha presentat les seves exigències per aterrar en el Civitas Metropolitano, i fins i tot s'ha atrevit a elaborar una llista de peticions. Perquè vol que hi hagi canvis a la plantilla, i es produeixin diverses vendes i també noves incorporacions. Una de les parcel·les on considera que hi ha més necessitats és a la rereguarda, i per a això vol posar solució amb Íñigo Martínez.

Iñigo Martinez Athletic / Foto: Europa Press
Iñigo Martinez/ Foto: Europa Press

Resulta sorprenent que hagi pensat en un jugador que va deixar fora de les últimes convocatòries de 'la Roja' mentre va ser seleccionador, però creu que seria un reforç magnífic per a l'entitat 'matalassera'. Perquè aportaria una experiència increïble i podria arribar a cost zero, aprofitant que només té firmat amb el Athletic Club de Bilbao fins al mes de juny. I per a això ja es troben en converses avançades.

Malgrat que es donava per tancat el seu aterratge en el Camp Nou, després de tancar un pacte verbal amb Mateu Alemany, tot ha patit un gir radical. Joan Laporta va pensar en el basc l'estiu passat, abans que poguessin firmar Jules Koundé, i van decidir posposar la seva arribada a 2023. Tanmateix, Xavi Hernández considera que hi ha opcions molt més atractives, i per això demana a la junta directiva que intenti portar altres centrals.

De manera que Íñigo s'ha allunyat del Barça, i ara mateix el més probable és que arribi a l'Atleti, i sigui una de les primeres cares noves que 'Lucho' tingui a les seves ordres.

Martínez, convocat per Luis de la Fuente

La prioritat de Martínez continua sent la d'unir-se al Barça, però veient que han perdut l'interès i que no li garanteixen la titularitat, ha començat a plantejar-se la possibilitat de vestir de blanc-i-vermell. Encara que es concentra a acabar aquest any de la millor manera possible.

De moment, està rendint a un molt bon nivell, i això li ha servit per tornar a ser inclòs en la llista de la selecció espanyola per Luis de la Fuente.