El Barça femení no ha tingut pietat i ha derrotat sense oposició el Minsk bielorús (5-0) en l'anada dels vuitens de final de la Women's Champions League. Tot i que l'equip de Lluis Cortés comptava amb baixes de pes com Losada, Martens, Van der Gragt o Falcón; la qualitat de les futbolistes locals ha acabat marcant la diferència.

El poc públic que aquest dijous ha presenciat el partit a l'Estadi Johan Cruyff ben aviat ha assumit que el duel seria de color blaugrana en tot moment. El primer gol, de fet, ha arribat al minut 6, quan Oshoala ha aprofitat un error de la defensa per fer bona una assistència de Graham des de la banda esquerra.

Dotze minuts després, Marta Torrejón ha marcat el segon en un servei de córner i ha desencadenat el dessagnament bielorús. Al 21, Oshoala s'ha tornat a desmarcar, aquest cop per regalar la tercera diana de la primera part a Aitana Bonmatí. Quatre minuts més tard, la catalana ha tornat a perforar la porteria amb una rematada amb el cap. Abans d'acabar el primer temps, el Barça podria haver signat la maneta, però la portera Voskobovich ha aturat un penal a Mariona que havia provocat Alexia Putellas.

Al segon temps, i amb tot el peix venut, el Barça s'ha dedicat a contemporitzar el joc per no rebre cap gol en contra i Cortés, per la seva banda, ha fet rotacions. Una de les jugadores que ha introduït al terreny de joc ha estat Jennifer Hermoso, que abans d'acabar el duel ha aprofitat un refús de la portera visitant per signar el cinquè gol del partit. D'aquí tretze dies, tornada a Bielorússia amb l'eliminatòria sentenciada.