El Reial Madrid s'havia mostrat reticent en els últims anys a apostar per l'arribada de jugadors britànics, després de la mala experiència amb cracs com Michael Owen o Jonathan Woodgate, i també David Beckham i Gareth Bale, que encara que sí que van mostrar un bon rendiment, finalment van acabar donant molts problemes. En especial, el davanter gal·lès, que va tenir diversos episodis molt polèmics, que van provocar que acabés sortint per la porta del darrere.

Aquest va ser un dels principals motius que van portar a Florentino Pérez a rebutjar fitxatges galàctics com els d'Harry Kane o Jadon Sancho, però l'estiu passat va decidir confiar en Jude Bellingham. I la jugada no ha pogut sortir millor, ja que ha aconseguit superar totes les expectatives que va generar, i s'ha convertit en la principal figura del conjunt dirigit per Carlo Ancelotti, acumulant unes xifres que són senzillament espectaculars.

Jude Bellingham

Encara que actua com a centrecampista, és el màxim realitzador i el màxim assistent de l'equip, i els 20 gols i les 10 assistències que ha aconseguit entre totes les competicions són impossibles d'igualar. Els 103 milions d'euros que va costar han quedat amortitzats, i de fet, semblen una ganga, considerant les quantitats que es paguen al mercat en el dia d'avui per qualsevol futbolista. I el millor de tot, i el més difícil de creure, és que tan sols tingui 20 anys d'edat.

En el Santiago Bernabéu no poden mostrar-se més satisfets amb l'ex del Borussia Dortmund i del Birmingham City, i estan disposats a repetir l'operació, i confiar en un nou talent anglès, del qual també parlen meravelles, i que està meravellant en la Championship, la competició on el '5' es va fer conegut, i que li va valer per mudar-se a la Bundesliga. Parlem d'Archie Gray, qui defensa els colors del Leeds United, que es troba lluitant per tornar a la Premier League.

Archie Gray

Encara està en edat juvenil, ja que va néixer l'any 2006, però ja és un fix al primer equip, i ha disputat pràcticament tots els minuts possibles. Pot jugar com a migcampista, com pivot defensiu o com a lateral dret, i al Madrid no el perden de vista de cara al pròxim mercat de fitxatges.

El Bayern de Munic també lluitarà per Gray

Florentino Pérez està considerant molt seriosament firmar Gray, que podria tenir un cost aproximat de 35 'quilos', i repetir l'operació Bellingham, si bé per a això haurà de superar la competència que hi ha en la subhasta.

Perquè entitats de la magnitud del Bayern de Munic també el tenen a l'agenda, i preparen una ofensiva per deixar KO al Madrid, que ja està en negociacions, com asseguren des del Regne Unit.