El Barça continua contemplant les opcions que ofereix el mercat per poder reforçar l'atac, i completar el trident ofensiu, que és un dels objectius que s'ha marcat Deco. Ferran Torres no acaba d'enamorar, mentre que Raphinha Dias és un candidat a sortir traspassat, i la continuïtat de Joao Félix és una autèntica incògnita en aquests moments. Sobretot, si finalment Xavi Hernández recula en la seva decisió d'anar-se'n, i acaba quedant-se en el càrrec d'entrenador del primer equip.

Han sortit molts noms que figuren a l'agenda de Joan Laporta, i que podrien ser interessants a causa de la seva qualitat relació-preu. I una opció que ara mateix sona amb força és la que té com a protagonista a Bryan Zaragoza, que va ser una de les grans revelacions de La Liga EA Sports en els primers mesos de competició. Perquè va passar de ser un total desconegut, a convertir-se en un dels cracs més determinants i decisius.

Bryan Zaragoza Bayern Múnich control pilota Europa Press
Bryan Zaragoza/ pilota Europa Press

Va sorprendre tots amb la seva facilitat per regatejar i superar rivals, i quan es va enfrontar al conjunt blaugrana, va realitzar una de les millors actuacions de la seva curta trajectòria. Va deixar en evidència Jules Koundé, i tota la defensa, i va marcar un doblet. Això va provocar que en el Camp Nou comencessin a estudiar la idea de deixar tancat el seu desembarcament, però van arribar massa tard a la subhasta. I va ser el Bayern de Munic el conjunt que va aconseguir fer-se amb els seus serveis.

A priori, s'esperava que es quedés cedit fins al juny al Granada, per traslladar-se a la Bundesliga quan finalitzés el curs. Però les nombroses lesions de l'entitat alemanya en l'atac van provocar que avancessin l'arribada de l'internacional espanyol, que el mes de gener passat es va posar a les ordres de Thomas Tuchel. I de moment, està tenint un paper totalment residual, i està mostrant moltes dificultats en la seva adaptació.

Bryan Zaragoza

Com va informar l'extècnic de Borussia Dortmund, Mainz 05, Chelsea o Paris Saint-Germain, el fet de no entendre l'anglès ni l'alemany està dificultant molt les coses per a Saragossa, que de moment només ha jugat 35 minuts, repartits en dos partits.

El Barça estudia la cessió de Bryan per al proper any

En el Allianz Arena estudien la possibilitat de cedir a Bryan, perquè la seva progressió no s'estanqui, i el Barça està disposat a acollir-lo a préstec, com van fer amb Joao Félix.

Fins i tot, Laporta i Deco podrien intentar incloure una opció de compra, d'uns 20 milions d'euros, un preu lleugerament superior que el Bayern va haver de pagar per Saragossa.