L’11 d’octubre de 2019 passarà als anhels de la història del futbol andorrà. L’Estadi Nacional d’Andorra la Vella va viure la primera victòria del conjunt del Principat per 1-0 davant Moldàvia en un partit de la fase de classificació per a l’Eurocopa 2020. Aquesta victòria va arribar després d'haver disputat 56 partits de fases de classificació per a l'Eurocopa només coneixent la derrota.

Tot i la fita històrica, aquesta no és la primera victòria oficial d'Andorra. Al llarg de la seva participació en competicions oficials ho ha fet en 3 ocasions. La primera va ser davant Macedònia per 1-0 l'any 2004 en la fase de classificació pel Mundial d'Alemanya. La segona vindria en la fase de classificació pel Mundial de Rússia, en un partit contra Hongria, on els andorrans es van endur els 3 punts amb un 1-0. L'última victòria es va assolir l'any passat, a la Nations League contra Liechtenstein per 0-1.

La victòria d'aquest divendres va venir després de disputar un partit travat, amb poques ocasions per part de tots dos equips i marcat per la igualtat. El punt d'inflexió va arribar quan, al minut 55, Ginsari, extrem moldau, va haver de retirar-se del terreny de joc abans d'hora per una doble targeta groga. Andorra va aprofitar la superioritat numèrica per avançar-se en el marcador, en el minut 63, mitjançant una rematada de Marc Vales a la sortida d'un córner, que va fer embogir tots els aficionats.