Endrick Felipe Moreira de Sousa és un dels objectius del Reial Madrid per a la pròxima temporada. La jove perla del Palmeiras és la nova promesa que controla Florentino Pérez per al curs que ve. Als seus 16 anys és un dels jugadors més prometedors del futbol brasiler.

No obstant això, això no vol dir que a la casa blanca no estiguin pendents d'altres objectius. Per exemple, Christopher Nkunku, del RB Leipzig, és un dels cracs que ha sonat pels passadissos del Santiago Bernabéu. Tanmateix, el seu possible fitxatge s'acaba d'esfumar.

Christopher Nkunku s'allunya del Reial Madrid

Christopher Nkunku és un dels jugadors que més està donant del qual parlar en la Bundesliga. El davanter francès està firmant una temporada excel·lent. Suma 12 gols en 15 partits disputats en la competició alemanya. A més, és un jugador molt polivalent que pot jugar pel centre o per les bandes, així com de mitjapunta o d'interior. Aquesta última va ser la posició en la qual es va formar en el Paris Saint-Germain quan va estar en les categories inferiors del club francès.

Una sèrie de virtuts que han cridat l'atenció d'alguns de grans d'Europa. Entre ells el Chelsea, que ha estat el que millor posicionat ha estat per aconseguir els seus serveis. Però la demora en les negociacions del seu fitxatge va ser aprofitada pel Reial Madrid per temptejar l'entorn de futbolista i al club britànic. Volien ficar-se en la licitació pel crac.

Christopher Nkunku selecció francesa França / Foto: Europa Press
Christopher Nkunku amb la selecció francesa / Foto: Europa Press

El Chelsea arriba a 70 milions per descartar en la licitació el Reial Madrid

No obstant això, aquest interès ha desaparegut per complet després que el Chelsea hagi reaccionat a la incursió del Madrid. I ho ha fet posant sobre la taula una oferta superior al que està disposat a pagar el Real. Els blues arriben fins als 70 milions d'euros.

Una xifra que estan disposats a pagar el juny de 2023 i a què no assolirà el Madrid. No per problemes econòmics, doncs el club merengue pot assumir aquesta quantitat i altres de superiors. Sinó perquè la prioritat del Madrid referent a joves promeses és Endrick, no Nkunku. I perquè al marge del davanter brasiler, Florentino té altres prioritats com un reforç per al centre del camp on Jude Bellingham és el favorit, o fins i tot reactivar el fitxatge de Kylian Mbappé si l'operació es posa a l'abast.