El Mundial de Qatar 2022 anava a ser el seu aparador definitiu, ja que, tot i que ve demostrant el seu talent a la Bundesliga, seguia esperant el moment per fer el salt definitiu en la seva carrera. No obstant això, una lesió a darrera hora va acabar per deixar Christopher Nkunku sense Mundial i Didier Deschamps sense una de les alternatives més útils que tenia a la recamara. Tanmateix, aquesta greu lesió que va patir fa unes setmanes no ha frenat L'interès d'alguns dels grans clubs europeus que el darrer estiu ja estaven disposat a presentar una gran oferta per l'encara jugador del RB Leipzig

Xifres astronòmiques per a un jugador amb un sostre molt alt

Però ara ja és quasi oficial, Nkunku serà nou jugador del Chelsea. Tal com han afirmat diversos periodistes de prestigi especialitzats en fitxatges com Fabrizio Romano o Nicolò Schira, la direcció esportiva blue ha aconseguit tancat el fitxatge de l'exdavanter del Paris Saint-Germain pel club del nord de Londres. 

Ambdues fonts citades anteriorment coincideixen en què Nkunku s'unirà a l'entitat blue al juliol i signarà fins al 2028. A més, afegeix que el fitxatge s'ha fixat en uns 70 milions d'euros, una xifra bastant elevada tenint en compte la lesió que ha patit el davanter francès just abans de disputar el Mundial de Qatar 2022. Tot i això, el fitxatge des del punt de vista del club anglès és una gran notícia. Els de Graham Potter necessitaven un reforç de magnitud per a la seva davantera i aquesta incorporació millorarà sense dubte les prestacions que estan oferint en els darrers mesos els atacants blues. 

Nkunku s'ha cansat d'esperar al Reial Madrid 

Ara bé, malgrat que finalment hagi estat el Chelsea el que s'hagi atrevit primera posar sobre la taula aquesta important xifra, el que és una realitat és que hi havia molts altres clubs que anaven darrera de Chrisopher Nkunku. I un d'ells era el Reial Madrid. El club blanc està en la cerca d'un davanter que pugui apuntalar la posició d'extrem dret, una de les més fluixes de la seva plantilla, i la de davanter centre, on ara mateix només hi ha un ja veterà Karim Benzema que a més està patint bastants lesions en els darrers mesos

Christopher Nkunku selección francesa Francia / Foto: Europa Press
Christopher Nkunku amb la selecció francesa / Foto: Europa Press

En aquest perfil de futbolista que pot jugat tant en banda com en posicions més centrades, Christopher Nkunku encaixa a la perfecció, però la darrera lesió que ha patit el jugador francès han frenat de cop totes les negociacions del Madrid amb el Leipzig. Ara, Florentino ja està treballant en altres alternatives que puguin tenir un sostre semblant al de Nkunku i que representin el mateix estil de futbolista. Un d'aquests noms alternatius podria ser Rafael Leao, però les postures de l'AC Milan, el club amb qui té contracte el jugador portuguès fins a l'any 2024, encara són llunyanes.