Nasser Al-Khelaïfi, president del París Saint-Germain, s'ha marcat l'objectiu prioritari d'aconseguir la renovació de Leo Messi. Per a la temporada que ve, Neymar és prescindible, però Kylian Mbappé i Messi són claus, per formar un nou trident màgic amb el fitxatge que s'espera tancar. "Messi està molt content, això es veu amb la selecció. Si un jugador no està content, veuràs que el seu rendiment no és bo per a la selecció. Aquesta temporada ha tingut un rendiment fantàstic amb nosaltres, ha marcat molts gols i ha donat moltes assistències per a la selecció i per al club", ha afirmat el qatarià en una entrevista en exclusiva a Sky Sports.

I una de les primeres decisions que ha pres Al-Khelaïfi per provar de convèncer Leo Messi ha estat la de rebutjar taxativament el fitxatge de Cristiano Ronaldo, que continua buscant de forma desesperada seguir la seva carrera esportiva a Europa. El portuguès té sobre la taula l'astronòmica oferta del futbol saudita, però esgota les opcions de seguir en el futbol europeu, per la qual cosa Jorge Mendes va tornar a oferir el seu fitxatge al PSG. La resposta, de nou, ha estat negativa.

Cristiano Ronaldo Joao Mario suplent Portugal Suïssa Mundial Qatar / Foto: EFE
Cristiano Ronaldo, a la banqueta de Portugal / Foto: EFE

Cristiano Ronaldo, descartat pel PSG

"Cristiano Ronaldo és una llegenda, és una estrella. El futbolista, l'admiro i l'estimo com a jugador i professional. Un jugador fantàstic. Amb 37 anys, ho està fent increïble. Però tots els clubs volen fitxar-lo també. El problema avui per a nosaltres és que tenim la posició coberta, així que no és fàcil reemplaçar la posició que tenim amb ell. Seria impossible, sincerament, per a nosaltres", ha afirmat Al-Khelaïfi.

El cert, tanmateix, és que Cristiano Ronaldo seria un substitut ideal per a Leo Messi, l'entrada d'una llegenda per substituir la sortida d'una altra. El PSG, no obstant això, vol l'argentí, sigui com sigui, per la qual cosa està disposat a rebutjar el portuguès, que sense cap gran club europeu interessat a fitxar-lo no li quedarà un altre remei que retirar-se del primer pla mediàtic i anar-se'n a l'Aràbia Saudita, a guanyar moltíssims diners, això sí.

Mbappe celebrant el seu segon gol contra Dinamarca / Foto: EFE
Mbappé, celebrant el seu segon gol contra Dinamarca / Foto: EFE

Mbappé no es mou de París

Un altre nom propi de l'entrevista a Nasser Al-Khelaïfi va ser el de Kylian Mbappé, del que a l'inici de temporada es va dir que volia sortir de París. "Per a mi és un jugador de primera i un ésser humà de primera, un professional. Així que per a mi era fonamental que es quedés i que no marxés gratis. Aquest és un altre punt important, però com sempre he dit, sempre vaig confiar en ell, vaig confiar en la seva família, perquè creguem una relació especial amb el jugador i amb ells, i per això... és parisenc, és francès i sempre està orgullós de ser a França. S'enfrontarà a Anglaterra i d'això es tracta, representa França i la seva selecció, però també el seu club".

Finalment, el president del PSG es va referir a un dels noms que sonen per fitxar pel club francès a l'estiu, Rashford, que acaba contracte amb el Manchester United el 30 de juny. "No ho ocultem l'interès. Parlem amb ell. Però el moment no era bo per a ambdues parts. Potser, a l'estiu, per què no? Avui si és agent lliure, per descomptat que podem parlar amb ell directament, però no parlarem amb ell ara. Que se centri en el Mundial. Després, al gener, si ens interessa, parlarem amb ell".