El Reial Madrid és històricament un club molt viu al mercat de fitxatges i sol protagonitzar inversions de gran magnitud per tal de seguir enfortint la seva plantilla de cara al futur. No obstant això, i tot i que a l'estiu de 2022 es va apostar fort per Aurélien Tchouaméni, es va fer com el mercat estival de l'any anterior per reforçar la defensa mitjançant els futbolistes que quedaven lliures de contracte.

L'any 2021 va ser David Alaba qui arribava al Santiago Bernabéu a cost zero i un any més tard era Antonio Rüdiger amb qui es repetia l'operació. Tot i que en l'actualitat sigui el Barça qui vagi molt més al darrere d'aquests fitxatges de franc, és clar que Florentino Pérez no rebutjaria cap regal sempre que aquest s'adeqüi als seus plans de futur.

Florentino Pérez saludando tranquilo / Foto: EFE
Florentino Pérez, saludant als mitjans de comunicació / Foto: EFE

Florentino Pérez rep ofertes de 5 jugadors gratis per al 2023

Segons assegura el portal web defensacentral.comFlorentino Pérez hauria rebut les trucades dels intermediaris de 5 futbolistes que acaben contracte a l'estiu de 2023. Aquests jugadors estarien disposats a no renovar amb els seus respectius clubs per arribar al Santiago Bernabéu de franc, tot i que molts d'ells estiguin condemnats a jugar un paper residual a la plantilla de Carlo Ancelotti.

Tal com recull l'esmentada font, N'Golo KantéIlkay Gündogan i Marcus Thuram serien tres d'ells. Kanté, el de més renom, és un futbolista molt interessant, però que s'ha devaluat després d'encadenar dues lesions musculars que l'han deixat sense gairebé protagonisme aquesta temporada i, sobretot, sense Mundial. En el cas de Gündogan, també agrada, però no acaba de tenir lloc a la plantilla d'Ancelotti en vista que l'únic lloc que resta està reservat per a Jude Belligham i el fitxatge multimilionari que posarà en marxa el Reial Madrid a partir del pròxim mes de juny. L'últim d'ells és Marcus Thuram, futbolista que quadraria per entrar com a suplent, però que acostuma a ocupar el flanc esquerre i aquest només pertany a Vinícius Júnior.

Vinicius señala Real Madrid Shakhtar Champions / Foto: EFE
Vinícius, celebrant un gol assenyalant a la graderia Real Madrid / Foto: EFE

Skriniar i Rashford, els altres dos ofertats

Encara que Florentino no acaba de veure clar cap de les incorporacions que se li han proposat tot i que no tinguin cap cost ni un, n'hi ha dues de molt suculentes. L'una és Marcus Rashford, que com el seu tocai Thuram, li tancaria la porta el fet de partir des de banda esquerra com a posició favorita. Amb tot, és polivalent i també pot actuar al flanc dret i com a '9'. A més a més, el gran paper que està fent en aquest Mundial pot obrir-li les portes del club merengue.

Rashford és un dels dubtes de Florentino, però també ha despenjat el telèfon a la trucada de l'agent de Milan Skriniar, central de l'Inter de Milà que serà una de les gangues del pròxim estiu. El seu destí semblava està assegurat al PSG, però el central eslovè té encara un futur incert al davant i Florentino podria tenir la resposta.