La família Thyssen-Bornesmiza que posseeix el Museu Thyssen-Bornemisza de Madrid també figura en la llista dels papers de Panamà, segons ha informat El Confidencial en col·laboració amb La Sexta en la macrofiltració periodística liderada pel Consorci Internacional de Periodistes d'Investigació (ICIJ). El bufet panameny Mossack Fonseca és l'encarregada d'ajudar famílies molt vinculades a l'art com els Nahmad, el magnat xinès Wang Zhonjun o fins i tot la néta de Picasso, Marina Ruiz-Picasso a muntar societats 'offshore'. 

D'una banda, un advocat de la família Thyssen va confirmar a l'ICIJ la propietat d'una empresa deslocalitzada, afegint que les autoritats fiscals espanyoles "tenen ple coneixement d'ella". Per l'altre, la família Nahmad, d'origen sefardista i amb residència a Mònaco, amb un interès especial per picasso van fer créixer enormement la seva riquesa, valorada en 3.300 milions de dòlars (al voltant de 2.897 milions d'euros) gràcies als seus comptes suïssos i societats 'offshore' com Swinton International amb la que van negociar la venda d'un Picasso, dos Matisse i el popular Deneuses de Degas. 

Una altra de les famílies involucrades en 'els Papers de Panamà' és la família Goulandris, d'origen grec que es troba en una batalla legal per recuperar prop de 83 obres mestres d'art en parador desconegut. Precisament, ha sortit a la llum més informació sobre el possible parador d''Home assegut amb un bastó', l'obra desapareguda de l'artista italià Amadeo Modigliani valorada en uns 25 milions de dòlars (al voltant de 22 milions d'euros) i sobre la que se sospita que es troba en mans de la família Nahmad, una de les més poderoses del món de l'art.