El Club El Nacional, en el marc de l'Àgora ElNacional, ha volgut acostar als amics i amigues del diari el debat sobre el futur del cinema català, parlant amb la productora i presidenta de l'Acadèmia del Cinema Català, Isona Passola

Durant la seva intervenció, Isona Passola ha respost a les preguntes dels lectors i ha explicat de quina manera ha afectat la crisi del coronavirus al sector cinematogràfic català, amb el tancament del total de les sales de cinema i la cancel·lació d'una cinquantena de rodatges previstos per aquesta primavera. 

Passola també ha comentat com d'essencial és el cinema i la cultura en moments com aquests, i les incerteses que suposa la crisi per la supervivència d'un sector que veu en les plataformes audivisuals una de les possibilitats de futur.

Fer-se membre del Club és molt senzill

El nostre club de subscriptors és un lloc de confluència de tots aquells que confien en nosaltres, ens estimulen amb els seus elogis i les seves crítiques i amb qui compartim una visió de Catalunya. Si voleu ser-ne membres o senzillament ajudar-nos a seguir sent el mitjà digital de referència a Catalunya aportant un donatiu, doncs només heu de clicar aquí i començar a formar part de la nostra família.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat