El Club El Nacional és el projecte que des d’ElNacional.cat vam engegar el passat 1 d’octubre i amb el qual volem seguir ampliant la nostra comunitat de lectors compromesos amb el país i, sobretot, amb la informació directa i en directe. La crisi pel coronavirus ha obligat a reinventar també els actes del Club, però no a aturar-los: aquests són els propers actes organitzats pel Club El Nacional.

 

Divendres 17 de juliol, 11.45h

Experiències ElNacional
Visita exclusiva al celler Oller del Mas
Activitat exclusiva per a subscriptors, amb un 100% de descompte respecte el preu habitual
Subscriptors Premium: gratuïta i amb acompanyant
Subscriptors Basic: gratuïta; 5€ per acompanyant

Els membres d'El Nacional poden apuntar-se enviant un correu a [email protected]

Oller del Mas

Els subscriptors d'ElNacional.cat tindran un descompte del 85% en el preu real i podran gaudir d'una visita exclusiva on coneixeran la finca i la història del castell d’Oller del Mas, originari del s.X, a més de passejar per les vinyes, visitar el celler d’elaboració i també la sala de barriques. L'activitat, que finalitzarà amb el tast guiat de dos vins i també d'olis, és gratuïta per als subscriptors Premium -que poden portar un acompanyant- i Basic; el cost de l'activitat per als acompanyants Basic, en cas de no ser subscriptors, és de 5€, és a dir, un 75% de descompte.

 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat