La crisi del coronavirus ha estat un desafiament inesperat i de proporcions immenses, no només pel nostre mitjà, sinó per la nostra professió. Paradoxalment, ara que és més important que mai el periodisme fiable, valent i compromès, el mercat publicitari es contrau i els recursos per tirar endavant es minimitzen, per això sabem que si d'aquesta crisi en sortim més forts és gràcies a tu.

Contribueix a compartir el que t’importa. Fes-te d’ElNacional.cat aquí.


En temps d'incerteses, ens hem reorganitzat per seguir informant les 24 hores del dia, i si ho hem fet és perquè no estem sols: el nostre projecte és el projecte de milers de subscriptors i milions de lectors que en menys de cinc anys han fet d’ElNacional.cat el diari digital més llegit en català. Per què hauries de pagar per pertànyer a un diari que ofereix el contingut en obert o per què fer-se membre del Club de Subscriptors? Per fer que aquest projecte també sigui el teu i per molts motius més.

El més important, perquè la nostra independència com a mitjà depèn de tu. La teva contribució resguarda el diari de qualsevol amenaça externa o boicot publicitari, i contribueix a fer viable el projecte d'un diari en obert i que aplega les sensibilitats polítiques, econòmiques, socials i ciutadanes que s’uneixen en un punt: Catalunya s'ha guanyat l’exercici del dret a l’autodeterminació. No volem que el relat mediàtic sobre Catalunya es cuini a 600km de casa nostra ni contra els interessos dels catalans, per això compartim lliurement la nostra mirada sobre la realitat publicant en català, castellà i anglès: per fer-la arribar arreu. Perquè tothom hi pugui accedir. Perquè ser subscriptor d'ElNacional.cat és protegir el nostre periodisme directe i sense tabús.

Panoràmica manifestació 26 O 3   Sergi Alcàzar

Cobertura d'ElNacional.cat durant la manifestació contra la sentència als presos polítics el 26 d'octubre. (Foto: Sergi Alcázar)

El nostre és un diari en obert, sense mur de pagament i obert a tothom, per aquest motiu els subscriptors del Club El Nacional tenen accés a xerrades, col·loquis o reunions exclusives amb personalitats de la primera línia mediàtica, i també amb periodistes de la casa: per viure l'actualitat des de dins i, sobretot, per a poder escoltar i ser escoltats. Cada dia, abans de les 23.00h, els subscriptors reben al seu correu electrònic un butlletí amb el recull de les notícies més interessants del dia i, a més, tenen el dret de comentar totes les notícies del diari. Per a expressar les seves raons amb educació, respecte i sobretot, amb tota la llibertat del món.

Esmorzar_Llach_Sergi Alcazar_2

Esmorzar dels subscriptors d'ElNacional.cat amb Lluís Llach, a principis de març

A més, és clar, els nostres subscriptors disposen d'un carnet amb accés a promocions i descomptes, però sobretot disposen de la possibilitat d'assistir a seminaris d'història, tallers artístics, classes de català, showcookings de cuina, clubs de lectura o iniciacions al tast de vins, ja que a ElNacional.cat ens agrada compartir amb els nostres subscriptors activitats exclusives i experiències que, en definitiva, no tenen preu.

I doncs, vols contribuir a compartir el que t'importa? Si ElNacional.cat és el teu diari, fes-te'n subscriptor aquí.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat
Calendari d'actes d'ElNacional: tardor 2020
CLUB DE SUBSCRIPTORS Calendari d'actes d'ElNacional: tardor 2020 El Nacional