Després que festivals com el Primavera Sound, el Canet Rock o el Vida ja hagin desvetllat tot o part del cartell de les seves properes edicions, aquest migdia el Festival Cruïlla ha revelat una part important dels grups i solistes que actuaran al Parc del Fòrum entre el 5 i el 8 de juliol del 2023. Als ja confirmats Antònia Font, els primers en anunciar-se fa unes setmanes, i la banda Viva Suecia, s'hi han sumat una trentena d'artistes encapçalats per un fort trident internacional: Franz Ferdinand, Sigur Rós i Placebo. Els dos primers lideraran la nit de divendres 7 de juliol, mentre que la banda de Brian Molko i Stefan Olsdal serà el gran cap de cartell de dissabte dia 8 de juliol. 

Aquestes tres propostes musicals, segurament les més destacades, s'entremesclen amb altres artistes locals i emergents que defensen una gran diversitat d'estils i gèneres musicals, que van del pop al rap, el punk, el reggae o l'electrònica. Entre les noves confirmacions per la propera edició del Cruïlla hi ha Tash Sultana, Carolina Durante, Leiva, Amaia, Sen Senra, Sidonie, Stay Homas, Cala Vento, Rusowsky, Iseo & Dodosound, Ciudad Jara, Suu, Delaossa, Dani Fernández, Las Ninyas del Corro, La Élite, Carlangas, Lia Kali, Triquell, Menta, Victorias, Tesa i Shego. Tot i el gran avançament, el cartell d'un dels festivals més transversals i prolífics de Barcelona encara no està complet, i l'organització donarà a conèixer nous noms en les properes setmanes, a part del contingut d'altres propostes de comèdia i art per l'edició del 2023.

placebo
Placebo serà un dels caps de cartell del Festival Cruïlla 2023.

On i quan comprar les entrades pel Cruïlla 2023?

Els abonaments i les entrades de dia ja es poden adquirir a través de la pàgina web oficial del festival. L'abonament de 4 dies té un preu de 156 euros i el de 3 dies, 139 euros. Les entrades de dia tenen preus diferents: la de dimecres 5 de juliol, 29 euros; la del dijous 6 de juliol, 42 euros; i tant la del divendres 7 com la del dissabte 8 de juliol, 72 euros —totes amb despeses a part. També estan disponibles les versions Prémium tant dels abonaments com dels dies, que es poden comprar actualment per un preu que oscil·la entre els 150 i els 350 euros i que inclouen copa de benvinguda o accés a zona Prémium amb plataforma elevada amb visió al escenari principal, entre altres avantatges.