Després de firmar un apoteòsic sold out al Palau Sant Jordi, Antònia Font torna a ser notícia: el grup mallorquí és el primer confirmat del Festival Cruïlla 2023, que l'any vinent se celebrarà del 6 al 8 de juliol. Concretament, actuarà el dissabte 8 de juliol, i les entrades ja s'han posat a la venda a la pàgina oficial del festival.

El Festival Cruïlla 2023 comença a obrir cartell

Antònia Font tornarà al Parc del Fòrum de Barcelona 12 anys després de fer-ho per últim cop, no només per presentar el seu últim disc, Un minut estroboscòpica, si no també per repassar els èxits de la carrera que els ha consolidat com una de les bandes en català més importants i més estimades de la música contemporània a casa nostra. La del 2023 també serà la tercera vegada que Joan Miquel Oliver, Pau Debon, Jaume Manresa, Joan Roca i Pere Debon actuïn al Festival Cruïlla, que no trigarà a anunciar més artistes per la seva propera edició.

Antònia Font - 2022

On i quan comprar les entrades pel Cruïlla 2023?

Les entrades per gaudir del concert d'Antònia Font ja es poden adquirir a través de la pàgina web oficial del festival. La organització del Cruïlla 2023 ha posat a la venda les 100 primeres entrades de dissabte a 40 euros en la Fase 1 Wa Yeah! del procés, i preveu desbloquejar fins a 4 altres fases a preus diferents, totes elles complementades amb noms populars de la banda, a mesura que es vagin esgotant existències: 200 entrades a 45 euros per la Fase 2 Alegria; 500 entrades a 50 euros per la Fase 3 Oh la la; i 500 entrades a 55 euros per la Fase 4 Bastiscafo. També estan disponibles l'Abonament Weekend —entrada vàlida per divendres 7 i dissabte 8 a 110 euros—, l'Abonament Full —entrada vàlida per a tots els dies del festival a 130 euros— i les versions Prèmium dels tickets que es poden comprar actualment per un preu que oscil·la entre els 200 i els 300 euros i que inclou copa de benvinguda o accés a zona Premium amb plataforma elevada amb visió a l’escenari principal, entre altres avantatges.

Antònia Font, un dels grups més importants de la música en català

L'any 2011, Antònia Font ballava a l'escenari al ritme de Lamparetes o Alegria. Va ser el seu últim Cruïlla. L'estiu del 2023, 12 anys després, la banda tornarà a trepitjar  el Parc del Fòrum per oferir una experiència inoblidable. Després d'una aturada de 8 anys, els Antònia Font ja van tornar a renéixer en el marc dels festivals i dels concerts després d'actuar al Primavera Sound 2022, on van oferir una gran festa. També van desfermar l'alegria al Palau Sant Jordi el passat dissabte davant de 15.000 assistents. La formació té previst fer sis concerts més l'any que ve abans de posar el punt final, aquest cop sí, a la trajectòria de la banda liderada per Joan Miquel Oliver.