El Festival Vida ha agafat embranzida i en menys d'un mes ja ha anunciat més d'una trentena d'artistes que seran a Vilanova i la Geltrú el proper estiu. L'última tongada arriba amb noms com Suede, Lori Meyers, El Niño de Elche, Núria Graham, Valeria Castro i Julieta, seguint la tònica de mesclar el talent internacional amb personalitats de la música de casa nostra. El festival, que celebrarà la seva novena edició del 29 de juny a l'1 de juliol a la Masia d'en Cabanyes, també ha anunciat que ja ha posat a la venda les entrades de dia, que se sumen als abonaments que ja estaven disponibles.

cartell festival vida 2023
Cartell del Festival Vida de l'estiu 2023.

Més de 30 artistes confirmats

Indie, electrònica, pop-rock, experimental, flamenc o música regional, el Vida és un dels festivals més transversals i polifacètics del panorama musical català, sent una referència en l'aposta de música tan internacional com local que crida l'atenció d'un públic fidel que repeteix any rere any. Ja se sap també quins dies tocarà cadascun dels confirmats del festival. El gran cap de cartell d'aquesta edició, de moment, és The Libertines, la banda liderada per Pete Doherty que aquest any celebra el seu 20è aniversari damunt dels escenaris, i que presumiblement trepitjarà l'escenari del Vida el dissabte 1 de juliol per presentar la seva última proposta, que encara no té data de publicació. 

El dijous 29 de juny estrenaran l'escenari Julieta Venegas, La casa azul, Núria Graham, Lori Meyers, Alex Amor, Habla de mí en presente, Killin' Cactuz, Whitney, Yaunest i Massaviu; divendres 30 de juny serà el torn de Suede, Galgo Lento, Frank Moody, Niño de Elche, Xoel López, Ghouljaboy, Julieta, L'Impératrice i Maria Hein; i dissabte 1 de juliol, el dia de cloenda i compartint jornada amb The Libertines, tocaran Jorge Drexler —guanyador de 9 Grammy Latino—, Hologramma, Queralt Lahoz, Ernest Crusats, La Costa Brava, La Plazuela, Rombo, Spiritualized, Tim Bernardes, Valeria Castro, dani i Selva Nua.

Entrades de dia i abonaments del festival Vida 2023

Tot i que encara queden artistes per confirmar per l'edició del 2023, ja es poden comprar tant els abonaments pels 3 dies com les entrades de dia. Per gaudir del pack complet, el preu ronda els 100 euros —sense dret a acampada—. Les que permeten acampar al recinte habilitat, ronden els 140 euros i també es poden comprar a la web oficial del festival. En relació a les entrades per cada jornada per separat, totes tres tenen un mateix preu de 69,20 euros, i es poden comprar a través de la pàgina web oficial del festival. Durant la vuitena edició del 2021, ja sense restriccions ni mascaretes, la Masia d'en Cabanyes va acollir artistes de la talla de Belle & Sebastian, Parcels, Black Pumas, Guitarricadelafuente, Alizzz, Trashi, Mishima, Miqui Puig o La Ludwig Band.