Òmnium Cultural organitza aquest diumenge 16 de juny la segona edició del festival Cultura contra la Repressió a Santa Perpètua de Mogoda, ciutat natal de Jordi Cuixart, president d’Òmnium. Des de les 11 del matí fins les 8 del vespre, una quarantena d’artistes de totes les disciplines passaran pel parc de la Ribera de Santa Perpètua, al Vallès Occidental. L’entrada és gratuïta. Serà la primera gran mobilització després del judici al procés i s’espera superar les més de 20.000 persones que hi van assistir l’any passat.

Maria del Mar Bonet i Brighton 64 són les novetats al cartell d’aquesta edició i s’afegeixen als ja anunciats Oques Grasses, Gossos i Dolo Beltran juntament amb el quartet Ovidi 4, Ítaca Band, la Companyia Elèctrica Dharma, Miquel del Roig, Cesk Freixas, el grup Mascarats, Paula Valls, Joan Rovira, Pepet i Marieta, El Belda, Les Kol·lontai, el rap de l’empordanesa Joina, Txell Sota i el jazz de Magalí Sare Duo. El Pot Petit i la Belluga s’encarregaran d’amenitzar la jornada entre els més petits.

En la jornada a Santa Perpètua hi haurà una gran diversitat de disciplines culturals. No hi faltarà el circ, la màgia de Pau Segalés, grafits, l’actuació dels pallassos Pepa Plana & Noël Olivé i els contes de l’editorial Nanit. L’actor Pep Planas i els periodistes Sílvia Soler, Marc Giró i Elisenda Carod, entre d’altres, s’encarregaran de la presentació.